CRKT Minimalist Wharncliffe nyakkés

Rendelhető
CRKT Minimalist Wharncliffe nyakkés
CRKT Minimalist Wharncliffe nyakkés
CRKT Minimalist Wharncliffe nyakkés
CRKT Minimalist Wharncliffe nyakkés
Gyártó
CRKT
Penge anyaga
5Cr15MoV
Markolat anyaga
Micarta
Súlya
31 g
Tok anyaga
Üvegszál erősítésű nylon
Tervező
Alan Folts
Penge típusa
Wharncliffe
Szállítási idő
3-10 munkanap
Bruttó 20 190 Ft
A vásárlás után járó pontok: 2 019 Ft
Részletek

Alan Folts egy késműves és lakatos az észak-carolinai Greenville-ben. Sokféle figyelemre méltó egyedi tárgyat készít. többek titán evőpálcákat. A Minimalist™ nevet viselő nyakkése nagyon népszerűnek bizonyult. ennek kínáljuk most a CRKT által sorozatgyártott új verzióját.

Íme egy nagyon kicsi és könnyű kés. ami ugyanakkor meglepően kényelmes és kezelhető. köszönhetően az 5 cm hosszú. full-tang Wharncliffe-penge szokatlan geometriájának. amely kiegészül három ujjvédővel. a kéz kontúrját követő zöld/fekete Micarta® burkolattal és fonott késdísszel.

A Minimalist egy hozzá illő Zytel® tokkal és paracord nyakzsinórral van ellátva. hogy fordítva is lehessen hordani. mint nyakkést. Mivel a kés és a tok súlya együtt mindössze 45 gramm. úgy hordhatjuk. hogy alig lehet észrevenni.

Ellentétben sok más nyakkéssel. a Minimalist nyele sokféle mindennapi feladatra alkalmas. A penge hegye kitűnő behatoló képességgel rendelkezik. míg a borotvaszerű él tökéletes vakarásra. famunkára és precíz faragásra.

A nevéhez hűen ez valóban egy nagyon kicsi fixpengés kés. viszont a méretéhez képest a leghasznosabb az összes közül. amiket eddig láthattunk. márpedig ez nagy szó.

Adatok
Penge hossz
54 mm
Penge vastagság
2,4 mm
Teljes hossz
130 mm
Cikkszám
2385
Hasonló termékek