Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Vásárlási tudnivalók
Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Vásárlási tudnivalók
HIDEGFÉM Pontgyűjtő Rendszer

A HIDEGFÉM Pontgyűjtő Rendszer (továbbiakban Pontgyűjtő Rendszer) használata előtt kérjük, olvasd el ezt a szabályzatot, mivel a Pontgyűjtő Rendszer feltételeinek bármilyen módú megszegése esetén utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

A Pontgyűjtő Rendszer működtetésének célja

A program célja egyrészt a rendszeresen visszatérő vásárlóink megbecsülése, motiválása, másrészt a velük folytatott folyamatos és interaktív kommunikáció fenntartása. A Pontgyűjtő Rendszer által nyújtott különféle kedvezmények, egyedi szolgáltatások igénybevételére kizárólag a webshopos regisztrációval rendelkező vásárlók jogosultak (www.hidegfem.eu). Programunk 2020. november 11-én indul, és visszavonásig érvényes.

 

Hogyan és hol használható a HIDEGFÉM Pontgyűjtő Rendszer?

A vásárló teljesen automatikusan bekerül a HIDEGFÉM elektronikus nyilvántartási rendszerébe a vásárlásai alapján. A Pontgyűjtő Rendszer használható az internetes vásárlásoknál a www.hidegfem.eu internetes áruházban.

 

A kedvezmények részletes ismertetése

Minden webshopos vásárlásod után a vásárlásod értékének legalább 10%-át (az adott termékek után járó értékeket a termékoldalon találod) levásárolhatod a HIDEGFÉM webshopjában (www.hidegfem.eu).

A pontokat a regisztrációdhoz tartozó pontgyűjtő számládon a rendelés kiszállítása után (utánvét esetén a csomag átvételét követően) automatikusan jóváírjuk. A jóváírt pontjaidat a webáruházunkban létrehozott profilodban láthatod a PROFIL -> KEDVEZMÉNYEK menüpont alatt, mely ezután 100%-ban és 1 pont = 1 Forint értékben felhasználható bármilyen vásárlásra.

Amennyiben online rendelés esetén futáros házhozszállítást választasz, a szállítási költség értéke nem halmozódik a Pontgyűjtő Rendszerben. Tehát kizárólag a termék vételárának minimum 10%-át írjuk jóvá, valamint a szállítási költség kiegyenlítésére a pontok nem használhatóak.

 

EGYÉB SZABÁLYOK – ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK

 

A Pontgyűjtő Rendszerben való részvétel feltételei

A pontok a regisztrált vásárlóhoz kötődnek, azokat másra nem lehet átruházni.

Az összegyűjtött pontok pénzre nem válthatók be és csak vásárláskor használhatók fel. A pont tulajdonosa nem jogosult a pontok után bármilyen kártérítésre, ellenszolgáltatás követelésére.

Ha a Pontgyűjtő Rendszer bármely részével visszaélés történik, a webáruház üzemeltetője jogosult az illető magán-, vagy jogi személy részvételét a Pontgyűjtő Rendszerben megszüntetni, beleértve a meglévő pontok végleges törlését is.

Amennyiben a nyilvántartott vásárlási érték jogosulatlanul vagy visszaélés révén került a nyilvántartásba, a webáruház üzemeltetője jogosult azt a nyilvántartásból törölni, és az eddig felhalmozott pontokat törölni.

A Pontgyűjtő Rendszerrel kapcsolatos feltételrendszert a webáruház üzemeltetője, mint kibocsátó bármikor módosíthatja, illetve jogában áll a teljes rendszer egyoldalú megszüntetése is, a Pontgyűjtő Rendszerben részt vevő vásárlók beleegyezése és külön tájékoztatása nélkül is. A változásokat a kibocsátó internetes oldalán megjeleníti, de további tájékoztatási kötelezettsége nincs.

Az adott vásárlással szerezhető pontok halmozódására a megrendelés végleges teljesülése esetén van lehetőség (csomag átvétele, valamint a fizetést és a rendelés lezárását követően). A webáruház üzemeltetője részéről nem teljesített vagy a vásárló által lemondott megrendelések (ide tartozik a vásárlástól való elállás is) esetén ponthalmozódás nem történik. Ha a vásárló a futárszolgálattól nem veszi át a rendelését vagy rendelése törlésre kerül, akkor a vásárlásért járó pontok levonásra kerülnek! Amennyiben a megrendelt termék(ek)et a vásárló reklamáció miatt juttatja vissza a HIDEGFÉM webáruháznak, úgy a HIDEGFÉM webáruház ügyfélszolgálata egyedi elbírálás keretében jogosult mérlegelni, hogy az adott vásárlás után járó pontokat hozzáadja-e a halmozódó pontokhoz. Elállás esetén, ha a pontok időközben felhasználásra kerülnek, akkor természetesen a felhasznált pontok 1 pont = 1 Ft értékben levonásra kerülnek a visszautalásra kerülő összegből. Amennyiben az elállásra kerülő termék ára után járó pontok nem lettek felhasználva, azok automatikusan törlődnek a vásárló egyenlegéről.

 

Adatok kezelése és védelme

A webshopba történő regisztrációval a Vásárló hozzájárul, hogy a megadott információkat – beleértve személyes adatait is – a HIDEGFÉM webáruház elektronikus nyilvántartásába felvegye és feldolgozza. Az adatkezelés és feldolgozás célja a Pontgyűjtő Rendszer működtetése, a vásárlási szokások kiértékelése a vásárlói igények jobb kiszolgálása érdekében, a Vásárlók hatékonyabb tájékoztatása a vásárlási lehetőségekről.

A Vásárló jogosult az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását írásban visszavonni, ebben az esetben a Pontgyűjtő Rendszer letiltásra kerül, nem használható többé, adatainak visszaállítása nem lehetséges. Fontos! A Pontgyűjtő Rendszerre a HIDEGFÉM webáruház jogi és adatvédelmi szabályzata vonatkozik.

 

Felelősség

A HIDEGFÉM webáruház nem felel a Pontgyűjtő Rendszerrel kapcsolatos visszaélésekért.

A szabályzatban hivatkozott forintértékek minden esetben ÁFA-val növelt bruttó értéket jelentenek.

Ez a szabályzat teljes körűen érvényteleníti a korábbi szabályzatok rendelkezéseit.

Amennyiben kérdésed vagy észrevételed van a HIDEGFÉM Pontgyűjtő Rendszerrel kapcsolatban, kérjük, fordulj  munkatársainkhoz vagy vevőszolgálatunkhoz, ahol munkatársaink készséggel segítenek Neked!