GORILLA

A Gorilla Glue Company az ohiói Cincinnatiban alakult és már több, mint két évtizede értékesíti a Gorilla Glue® termékeit. A ragasztó használatát először Indonéziában tesztelték tölgyfabútorokon, ahol a fogyasztók rendkívül sokoldalú felhasználhatóságot tapasztaltak, ezáltal a kereslet hirtelen hatalmasat ugrott. A célunk olyan termékek létrehozása volt, melyek lenyűgöző eredményeket hozhatnak majd a cég számára. A kínálat bővítésével ez sikerült is.

Megalkottuk a Gorilla Tape®-t, Gorilla® Super Glue-t, Gorilla® Wood Glue-t, Gorilla® Epoxy-t és a Gorilla®
Construction Adhesive-t. A Gorillánál hiszünk a kiemelkedően magas minőségű termékekben, ezért csak olyan anyagok kaphatják meg a Gorilla nevet, melyek minden szabványunknak és szigorúan ellenőrzött követelményünknek 100%-ban megfelelnek.
A kiváló termékeink mellett küldetésünk a céget is naggyá tenni! A Gorilla Glue Company egy családi tulajdonban levő és családi üzemeltetés alatt álló vállalat. Büszkék vagyunk a baráti légkörre és a szellemes, de nemkevésbé hiteles termékeinkre. Dolgozóink az elsőszámú értékeink, ezért menedzsmentünk különösképp ügyel a munkakörülményekre, elkötelezetten védi a családi értékeket és munkakultúrát.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend: