Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Sztrakkay Tamás E.V.
Cím:
1181 Budapest, Havanna utca 17
Telefon:
+36 30 862 1244
Weboldal:
Áruház neve:
HIDEGFÉM - Tactical & Outdoor Store
Adószám:
65660382-2-43
EU adószám:
HU65660382
Cégjegyzék szám:
17101282
Bankszámlaszám:
12011265-01421475-00100003
Kapcsolattartó neve:
Sztrakkay Tamás
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36 30 862 1244
Kapcsolattartó e-mail címe:
info [kukac] hidegfem.eu
A minimum rendelés összege:
Bruttó 8 000 Ft
Szállítás
FáMa futár
FáMa futár
A FáMa futár több mint egy évtizede nyújt minőségi, rugalmas, komplex, logisztikai szolgáltatást Partnerei részére. Szállítási idő 3-7 munkanap.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
29 999  Ft
1 700 Ft
30 000  Ft
-
ingyenes
FáMa futár külföldre
FáMa futár külföldre
A FáMa futár több mint egy évtizede nyújt minőségi, rugalmas, komplex, logisztikai szolgáltatást Partnerei részére.
Külföldi rendelés esetén a szállítási cím megadása után rendszerünk automatikusan kiszámítja az adott országba történő kiszállítás összegét. Szállítási idő 5-14 nap országtól függően.
Személyes átvétel
Személyes átvétel
Személyes átvételre előzetes egyeztetés alapján Budapesten van lehetőség.
Szállítási költség: 0 Ft
Foxpost csomagautomaták
foxpost_hu_api2_automata
A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. Az országos, folyamatosan bővülő csomagautomata-hálózat automatái könnyen hozzáférhetőek az ország számos pontján, hol beltérben, hol kültéren, és reggeltől estig elérhetőek. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni. Csomagodat 14 napon belül a webshop kondíciói szerint visszaküldheted. Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával. Az automaták listáját és további információt itt találsz.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
-
1 250 Ft
Csomagpiac.hu API házhozszállítás
csomagpiac_hu_api_homedelivery
A csomagszállítás háztól házig történik. A csomagok minden esetben a futárszolgálatnak történő átadást követő munkanapon kerülnek kézbesítésre. Budapesten és vonzáskörzetében Csomagpiac futárok kézbesítenek, e-mail értesítést küldenek a címzetteknek a csomag felvételről, mely értesítés tartalmazza a szállítás részleteit. A kiszállítás napján 2 órás intervallumot adunk meg a szállítás várható idejéről. Kiszállítás előtt 10-15 perccel a kézbesítő futárunk telefonál a címzettnek. Kiemelt státuszkövető, Sörli rendszerünknek köszönhetően, lehetőség van módosítani a szállítási címet és időpontot, illetve sikertelen kézbesítésről e-mail üzenetet küldünk a címzetteknek és feladóknak egyaránt. A vidéki csomagokat alvállalkozó partnerünknek átadva kézbesítjük. Küldetésünk a csomag címzetthez történő eljuttatása gyorsan és biztonságosan, a címzettek boldoggá tétele. Ezt bizonyítja a 4,9 csillagos Google értékelésük is.
Fizetés
Előre utalás
Előre utalás
Utánvét
Utánvét
Készpénz a helyszínen
Személyes átvétel esetén lehetősége van készpénzzel fizetni az átvétel helyszínén.
Készpénz a helyszínen
Kapcsolatfelvétel
Név
E-mail cím
Telefonszám
Tárgy
Üzenet