GRANSFORS BRUKS

A Gränsfors Bruks AB 1902-ben alakult svéd cég, mely Észak-Hälsinglandban található kis svéd falucskában Gränsforsban található. A cég az évek során számos díjat és elismerést kapott a fejszék kiváló minősége és hosszú élettartama miatt. A fejszék a mai napig tradicionális svéd módszerrel, de modernizált technikával készülnek. Az összes fejsze minősége és érzete nagymértékben függ az egyéni kovács tapasztalatától és képzettségétől. Minden fejsze a kovács kezdőbetűivel van ellátva, mint minőségi garancia.

A Gransfors Bruks vállalatnak fontos szerepe van a fenntartható erdőgazdálkodás terén is. A cég a faanyagot csak olyan forrásból szerzi be, amely a svéd Fenntartható Erdőgazdálkodás Tanúsítványát (Sustainable Forestry Certificate) kapta meg. Emellett az egyes termékekhez használt faanyagok származását és típusát is nyomon követik.

A Gransfors Bruks termékei számos országban elérhetőek, és a kiváló minőségük és tartósságuk miatt nagyon népszerűek. A cég az elmúlt évtizedekben több díjat és elismerést is kapott, és fejszék iránti elkötelezettsége és minőségi munkája továbbra is sokaknak szolgál példaként. 

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend: