CONDOR

Tökéletesen kidolgozott vitrin kést keresel? - ha igen akkor folytasd a keresést tovább. CONDOR Tool &Knife ugyanis csak olyan késeket készít amelyeket használatra szántak. Karcok? - Tökéletlenségek a kivitelben? - mindez a teljes csomag része. Ön azonban egy tökéletes munkakést kap cserébe.

CONDOR Tool & Knife 1787-ben alakult a németországi Solingenben GEBR WEYESBERG COMAPNY néven. Általuk gyártott kardok, kések és háztartási eszközök Solingent a világ evőeszköz fővárosává tette. A generációk során szükségesnek találták a tevékenységüket más országokra is kiterjeszteni a minőségibb kiszolgálás érdekében. 1964-ben a GEBR WEYESBERG COMPANY megalapította az IMACAS®-t El Salvadorban német korszerű berendezésekkel, de a céget 1980-ban eladták helyi befektetőknek.

A CONDOR Tool & Knife lényegében 2004-ben alakult meg az IMACAS® részeként, hatalmas több mint 58 éves tapasztalattal amelyet elsősorban különböző acél vasalatok készítése közben szerzett. A cég ISO 9001 szabvány szerint tanúsított minőségirányítási rendszerrel rendelkezik mely biztosítja termékei és folyamatai minőségét és a következő szervezeti értékek szerint él: 

Szenvedély, hitelesség, folyamatos fejlesztés, ügyfélközpontúság és társadalmi lelkiismeret

Ha esetleg érdekel a aktuális CONDOR katalógus - KATTINTS IDE.

Nézet:
Sorrend: