ESEE

A Randall’s Adventure & Training története 1997-ben kezdődött, amikor Jeff Randall és Mike Perrin úgy döntött, hogy átalakítják a túlélő- és vadonipar üzleti gyakorlatát. Bosszankodtak azon, hogy a "túlélő" felszerelések és tréningek gyakran túlzóan reklámozzák magukat, és olyan realisztikus eszközöket és ismereteket akartak biztosítani a vásárlóknak, amelyekkel valóban felkészülhetnek a vadonban való túlélésre.

Az ESSEL (Escuela De Supervivencia En La Selva) nevű Peru Légierő "dzsungelszakadémyával" szerződve Peruban vezettek tréningeket, majd később, miután visszaköltöztek az Egyesült Államokba, megnyitották az ESEE Knives nevű testvérvállalatot, amely magas minőségű terepszintű késeket és felszereléseket gyárt.

Az első tervezésük az RTAK volt, amelyet a Wicked Knife Company Arkansasban készített, majd az Ontario Knife Company (OKC) is gyártotta. Később kifejlesztették a TOPS Knives által készített Laser Strike-t is. Öt évnyi fejlesztés után az OKC-nak a RAT sorozatot mutatták be, majd megalapították az ESEE Knives márkát.

Ma az ESEE márka világszerte ismert és terjesztett. A Randall's Adventure & Training / ESEE Knives ügyfelei közé tartoznak a különleges műveletekben részt vevő személyzet, mentőtechnikusok, vadászok, rendőrség, határrendészet, filmkészítők, valamint a szakmai kalandorok. A tréningjeiket és felszereléseiket a Travel Channel, a Discovery Channel és számos film, könyv, vezető szabadtéri magazin és szaklap is bemutatta.

A cég filozófiája egyszerű: tiszteljék az ügyfelet, tartják az árakat méltányosnak, biztosítsák a legjobb minőséget, és soha ne tanítsanak olyan készséget vagy ne biztosítsanak olyan felszerelést, amelyet nem teszteltek a valódi világban.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend: