SPYDERCO Tri-angle Sharpmaker Set késélező

Rendelhető
SPYDERCO Tri-angle Sharpmaker Set
SPYDERCO
3-10 munkanap
USA
Bruttó 47 890 Ft
A vásárlás után járó pontok: 4 789 Ft

Valószínűleg hallottad már azt a mondást. hogy "az éles kés biztonságosabb. mint az életlen". Hiszünk abban. hogy ez az idézet valódi tapasztalaton alapul. és hogy Te is igaznak fogod találni.

A Sharpmaker volt a SPYDERCO első terméke. amelyet még azelőtt kezdtünk gyártani és forgalmazni. hogy beszálltunk a késbizniszbe. Így igaz: először élessé tettünk dolgokat. majd készítettünk is éles dolgokat.

Részletek

A Tri-Angle Sharpmaker (204MF) két pár magas alumínium-oxid tartalmú kerámia élezőt tartalmaz: egy pár közepesen durva szemcséjűt erőteljes élezéshez (barna) és egy pár finom szemcséjűt (fehér) a profi befejezéshez.

A fenőkövek háromszög keresztmetszetűek: az egyenes élek a sima oldalukon. a fogazottak (SpyderEdges) a sarkokon élezhetők. Mindegyik kövön egy vájat fut végig ami lehetővé teszi csúcsos végű tárgyak, például horgok, darts nyilak és árak élezését.

A szett tartalmaz egy pár sárgaréz biztonsági rudat is. A készlet minden darabját be lehet pattintani az ABS-műanyagból készült alapba és fedelébe – így könnyen magaddal is viheted. Az alapban vájatok és lyukak találhatók; ezekbe illeszthetjük bele a köveket. és pontosan beállítják az élezés szögét: 30 (15° mindkét oldalon) vagy 40°-ra (20° mindkét oldalon) a késekhez és van egy 12.5°-os ollónak való beállítás is.

Az alapot felfordítva egy csatornába helyezhetünk bele két követ egymás mellé (lapos oldalukkal fölfelé). s így élező padként használhatjuk a készletet. A tetőt beleilleszthetjük az alapba annak felénél – így egy kéztámaszt kapunk. amit stabilan foghatunk élezés közben. A sárgaréz rudakat az alapba illesztve. megvédik kezünket az élezés közben. Ha a kerámia élezőket ha leejtjük, törnek mint az üveg, ezért óvatos kezelést igényelnek. Az élezőket szárazon kell használni; olaj, víz és kenőanyag nélkül.

Tisztítás: a köveket műanyag súrolóval és por alakú súrolószerrel dörzsöljük. majd hagyjuk a levegőn megszáradni. A készlet túlnyomásos fertőtlenítő készülékben is tisztítható. A készlet oktatókönyvet és -DVD-t is tartalmaz.

1 rész
2 rész
3 rész
4 rész
Hasonló termékek