SPYDERCO Tenacious zsebkés

Raktárkészleten
Raktárkészlet:
SPYDERCO Tenacious zsebkés - C122GP
SPYDERCO Tenacious zsebkés - C122GP
SPYDERCO Tenacious zsebkés - C122GP
SPYDERCO Tenacious zsebkés - C122GP
SPYDERCO
8Cr13MoV
G-10
Linerlock
Clip-point
3-10 munkanap
Kína
Bruttó 36 890 Ft
A vásárlás után járó pontok: 3 689 Ft

A SPYDERCO „Value Folders” sorozatába tartozó kések csodálatra méltó emberi tulajdonságokról lettek elnevezve. Az olcsó Persistence a legkisebb. a Tenacious a közepes méretű. és az új Resilience a legnagyobb. Mindhárom folder kiváló vágóképességet. anyagot és összeszerelést nyújt.

A tenacious jelentése: szorosan fog. erősen kapaszkodik. szívós és kitartó. Azt jelenti továbbá. hogy valaki kemény és fáradhatatlan. amíg eléri célját – mind kiváló kés-tulajdonságok. és illenek ehhez a remek késhez.

Részletek

A közepes méretű Tenacious-nek fekete G-10-ből készült laminált nyele van. tartós. nem fáradó maratással recézve. A nyél belsejében könnyített szerkezetű acélváz található. ami megnöveli a nyél merevségét és erejét. felesleges plusz súly vagy vastagság hozzáadása nélkül.

A 8Cr13Mov rozsdamentes acélból készült penge levél formájú és a kés hátától a vágóélig simára köszörült. a jó vágóképesség érdekében. A penge formája kiegészül egy jókora Spyderco nyitófurattal és a kés hátán levő rovátkolással. melyek lehetővé teszik a penge nyitását és a hüvelykujj megtámasztását a kés hátán biztonságosan. csúszásmentesen. készen a munkára. A fogazott záróelemmel ellátott Walker Linerlock és a négyféleképpen rögzíthető zsebcsíptető lehetővé teszi. hogy a kedvenc hordási és előhúzási módunkat alkalmazzuk: heggyel fölfelé vagy lefelé. jobb vagy bal kézzel. A kés nyele szétcsavarozható.

Adatok
Penge hossz
86 mm
Penge vastagság
3 mm
Markolat hossz
113 mm
Teljes hossz
197 mm
Cikkszám
C122GP
Hasonló termékek