SPYDERCO Tenacious All Black zsebkés

Jelenleg nem beszerezhető
SPYDERCO Tenacious All Black zsebkés
SPYDERCO Tenacious All Black zsebkés
SPYDERCO Tenacious All Black zsebkés
SPYDERCO Tenacious All Black zsebkés
Gyártó
SPYDERCO
Penge anyaga
8Cr13MoV
Penge felület
Fekete
Markolat anyaga
G-10
Súlya
117 g
Zárszerkezet
Linerlock
Penge típusa
Clip-point
Szállítási idő
3-10 munkanap
Származási ország
Kína
Bruttó 36 590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 3 659 Ft

A SPYDERCO „Value Folders” sorozatába tartozó kések csodálatra méltó emberi tulajdonságokról lettek elnevezve. Az olcsó Persistence a legkisebb. a Tenacious a közepes méretű. és az új Resilience a legnagyobb. Mindhárom folder kiváló vágóképességet. anyagot és összeszerelést nyújt.

A „tenacious” jelentése: szívós és kitartó. Aki ilyen. az keményen és fáradhatatlanul törekszik arra. hogy a legjobb teljesítményt nyújtsa. Ezekkel a jelzőkkel jól leírhatjuk ezt a strapabíró kést.

Részletek

A közepes méretű Tenacious laminált markolata fekete színű G-10-ből készült. A belemart elnyújtott mélyedés ergonomikus. hogy ne legyen fárasztó a vágás. A markolat belsejében furatokkal könnyített acél linerek találhatók. amelyek megnövelik a markolat merevségét és erejét – felesleges súly vagy vastagság hozzáadása nélkül. A 8Cr13Mov rozsdamentes acélból készült penge fekete. tükröződésmentes bevonattal van ellátva. A megakadás nélküli vágás érdekében a penge a hátáig felköszörült. azaz egyenes bevezető élű.

A penge formája – a túlméretes Spyderco nyitófurattal párosítva – úgy pozicionálja a kezet. hogy az nagyon gyorsan és biztosan tudja nyitni és a kést. Mivel a hegyétől a tövéig élezett. vágáskor a penge hosszúságát maximális mértékben ki tudjuk használni.

A négyféleképpen rögzíthető fekete zsebcsíptető lehetővé teszi. hogy a zsebkést számos hordási és elővételi módhoz igazítsuk hozzá: heggyel fölfelé vagy lefelé. jobb vagy bal kézzel. A zár egy recézett rögzítő elemmel ellátott Walker Linerlock. A markolat szétcsavarozható. a csavarok és a tengely végei szintén feketék.

Adatok
Penge hossz
86 mm
Penge vastagság
3 mm
Markolat hossz
113 mm
Teljes hossz
197 mm
Cikkszám
C122PGBBK
Hasonló termékek