SPYDERCO Tenacious All Black zsebkés

Jelenleg nem beszerezhető
SPYDERCO Tenacious All Black zsebkés - C122PGBBK
SPYDERCO Tenacious All Black zsebkés - C122PGBBK
SPYDERCO Tenacious All Black zsebkés - C122PGBBK
SPYDERCO Tenacious All Black zsebkés - C122PGBBK
SPYDERCO
8Cr13MoV
Fekete
G-10
117 g
Linerlock
Clip-point
3-10 munkanap
Kína
Bruttó 36 590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 3 659 Ft

A SPYDERCO „Value Folders” sorozatába tartozó kések csodálatra méltó emberi tulajdonságokról lettek elnevezve. Az olcsó Persistence a legkisebb. a Tenacious a közepes méretű. és az új Resilience a legnagyobb. Mindhárom folder kiváló vágóképességet. anyagot és összeszerelést nyújt.

A „tenacious” jelentése: szívós és kitartó. Aki ilyen. az keményen és fáradhatatlanul törekszik arra. hogy a legjobb teljesítményt nyújtsa. Ezekkel a jelzőkkel jól leírhatjuk ezt a strapabíró kést.

Részletek

A közepes méretű Tenacious laminált markolata fekete színű G-10-ből készült. A belemart elnyújtott mélyedés ergonomikus. hogy ne legyen fárasztó a vágás. A markolat belsejében furatokkal könnyített acél linerek találhatók. amelyek megnövelik a markolat merevségét és erejét – felesleges súly vagy vastagság hozzáadása nélkül. A 8Cr13Mov rozsdamentes acélból készült penge fekete. tükröződésmentes bevonattal van ellátva. A megakadás nélküli vágás érdekében a penge a hátáig felköszörült. azaz egyenes bevezető élű.

A penge formája – a túlméretes Spyderco nyitófurattal párosítva – úgy pozicionálja a kezet. hogy az nagyon gyorsan és biztosan tudja nyitni és a kést. Mivel a hegyétől a tövéig élezett. vágáskor a penge hosszúságát maximális mértékben ki tudjuk használni.

A négyféleképpen rögzíthető fekete zsebcsíptető lehetővé teszi. hogy a zsebkést számos hordási és elővételi módhoz igazítsuk hozzá: heggyel fölfelé vagy lefelé. jobb vagy bal kézzel. A zár egy recézett rögzítő elemmel ellátott Walker Linerlock. A markolat szétcsavarozható. a csavarok és a tengely végei szintén feketék.

Adatok
Penge hossz
86 mm
Penge vastagság
3 mm
Markolat hossz
113 mm
Teljes hossz
197 mm
Cikkszám
C122PGBBK
Hasonló termékek