SPYDERCO Parata zsebkés

SPYDERCO Parata  zsebkés
SPYDERCO Parata  zsebkés
SPYDERCO Parata  zsebkés
SPYDERCO Parata  zsebkés
Gyártó
SPYDERCO
Penge hossza
88 mm
Penge anyaga
VG-10
Penge vastagsága
3 mm
Markolat anyaga
G-10
Markolat hossza
118 mm
Teljes hossza
205 mm
Súlya
88 g
Zárszerkezet
Stop Lock
Tervező
Paul Alexander
Szállítási idő
3-7 munkanap
Származási ország
Japán
86 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 8 690 Ft

Spyderco Parata: innovatív stílus - hihetetlen teljesítmény - üdítően ható, nem szokványos megoldások egy bicskába csomagolva.

 

Lenyűgöző pengéje VG-10 rozsdamentes acélból készült. Formájára, kialakítására a mély has, a teljes, lapos élezés és a széles profil jellemző. Mindezek együttesen járulnak hozzá a kivételes élgeometriához és vágási teljesítményhez.

 

A nem mindennapi pengeformának védelmi funkciója is van, mivel az ergonomikus kialakítás védi a kezet.

A gyors és biztos, bármelyik kézzel elvégezhető egykezes nyitás érdekében a pengén találunk egy könnyedén elérhető, kör alakú nyitófuratot, mely a Spyderco védjegye.

 

A markolat anyaga G-10, mely a Spyderco által szabadalmaztatott Stop LockTM zárszerkezettel van ellátva. Ez egy nagy erejű, rendkívül felhasználóbarát zárszerkezet, melyben egy rugós mechanika biztosítja a kioldást.

A kompakt, kétkezes szerkezet ebben a késben mutatkozik be első ízben. Mechanikája a G-10 markolat textúrái között helyezkedik el, melynek kecsesesn ívelt a formája a biztos tapadás érdekében. 

A könnyű, nyitott hátlapú markolat könnyen tisztítható.

 

A diszkrét hordozhatóság és az azonnal hozzáférés egyensúlyának biztosításához a markolaton található egy megfordítható zsebklipsz, amely lehetővé teszi a rögzítést bármelyik oldalon. Természetesen találsz a markolaton zsinórlyukat, hogy késed könnyedén rögzíthetsd csukló- vagy nyakpánthoz.

 

A Parata egy rendkívül kifinomult, összecsukható kés, melynek tervezője Paul Alexander.

 

Részletek

A teljes, lapos élezésű penge CPM® S90V rozsdamentes acélból készült. Ez egy rendkívül erős prémium minőségű acél, ami illik egy prémium zsebkéshez.

Hasonló termékek