SPYDERCO Parata zsebkés

Rendelhető
SPYDERCO Parata  zsebkés - C231GP
SPYDERCO Parata  zsebkés - C231GP
SPYDERCO Parata  zsebkés - C231GP
SPYDERCO Parata  zsebkés - C231GP
SPYDERCO
VG-10
G-10
88 g
Stop Lock
Paul Alexander
irjon emailt
Japán
Bruttó 111 190 Ft
A vásárlás után járó pontok: 11 119 Ft

SPYDERCO Parata: innovatív stílus - hihetetlen teljesítmény - üdítően ható, nem szokványos megoldások egy bicskába csomagolva.

Lenyűgöző pengéje VG-10 rozsdamentes acélból készült. Formájára, kialakítására a mély has, a teljes, lapos élezés és a széles profil jellemző. Mindezek együttesen járulnak hozzá a kivételes élgeometriához és vágási teljesítményhez.

Részletek

A nem mindennapi pengeformának védelmi funkciója is van, mivel az ergonomikus kialakítás védi a kezet.

A gyors és biztos, bármelyik kézzel elvégezhető egykezes nyitás érdekében a pengén találunk egy könnyedén elérhető, kör alakú nyitófuratot, mely a Spyderco védjegye.

A markolat anyaga G-10, mely a Spyderco által szabadalmaztatott Stop LockTM zárszerkezettel van ellátva. Ez egy nagy erejű, rendkívül felhasználóbarát zárszerkezet, melyben egy rugós mechanika biztosítja a kioldást.

A kompakt, kétkezes szerkezet ebben a késben mutatkozik be első ízben. Mechanikája a G-10 markolat textúrái között helyezkedik el, melynek kecsesesn ívelt a formája a biztos tapadás érdekében. 

A könnyű, nyitott hátlapú markolat könnyen tisztítható.

A diszkrét hordozhatóság és az azonnal hozzáférés egyensúlyának biztosításához a markolaton található egy megfordítható zsebklipsz, amely lehetővé teszi a rögzítést bármelyik oldalon. Természetesen találsz a markolaton zsinórlyukat, hogy késed könnyedén rögzíthetsd csukló- vagy nyakpánthoz.

A Parata egy rendkívül kifinomult, összecsukható kés, melynek tervezője Paul Alexander.

Adatok
Penge hossz
88 mm
Penge vastagság
3 mm
Markolat hossz
118 mm
Teljes hossz
205 mm
Cikkszám
C231GP
Hasonló termékek