FALLKNIVEN F1/3G bőr tokkal túlélőkés

Rendelhető
FALLKNIVEN F1/3G bőr tokkal túlélőkés - F1L3G
FALLKNIVEN F1/3G bőr tokkal túlélőkés - F1L3G
FALLKNIVEN F1/3G bőr tokkal túlélőkés - F1L3G
FALLKNIVEN F1/3G bőr tokkal túlélőkés - F1L3G
FALLKNIVEN
Lam. 3G
Thermorun
153 g
Bőr
2-4 hét
Japán
Bruttó 104 950 Ft
A vásárlás után járó pontok: 10 495 Ft
Részletek


* Ezzel a késsel egy új világszabvány indult útjára! Kivételesen nagy értéket kap a pénzéért az. aki egy Fällkniven F1-est vásárol.
* Az F1-es modell sikerességét mi sem mutatja jobban. minthogy 1995 óta ez a kés a Svéd Királyi Légierő hivatalos túlélőkése.
* A kézre eső méret. a jól kigondolt kialakítás és a hihetetlenül ellenálló kemény acél csak néhány azok közül a jellemző jó tulajdonságok közül. melyek ezt a kést olyan megbízható társsá teszik. amelyre nyugodtan támaszkodhat.
* Választható hozzá a kést majdnem teljesen magába fogadó bőrtok. illetve rendkívül ellenálló. dupla biztonsági rendszerrel ellátott Zytel tok.

F1/3G
Sok évvel ezelőtt. amikor elkezdtük az azóta híressé vált. The Kronor nevű kés-sorozatunk fejlesztését. ki akartunk próbálni valami újat: egy teljesen ismeretlen laminált porkohászati acélt. A saját tesztjeink sikeresek voltak. de ki akartuk próbálni ezt az acélt a nyílt piacon is. szabályszerűen. mondhatni a biztonság okáért. Így hát legyártottunk 110 darab F1 kést a 3G acélból. amelyeket aztán eladtunk szerte a világban. és reakciók minden túlzás nélkül pozitívak voltak. Ezt követően elkezdtük gyártani a legexkluzívabb kés-sorozatunkat.

Limitált széria
Annak ellenére. hogy a piac nem felejtette el a szuperacélból készült és legkelendőbb F1 késünket. nem vettük figyelembe azt. hogy a teszt-széria megjelenése óta. mindenhonnan érdeklődtek. hogy vajon kapható-e az F1/3G. A kellemes design és a csúcsacél kombinációja kétségkívül olyasvalami volt. amin az emberek soha nem tudtak túljutni. A 25. évfordulónk alkalmából ezért kibocsátottunk egy limitált. 1000 darabos sorozatot az F1/3G késekből. amelyek várhatóan 2009 nyarán kerülnek forgalomba. A kést csak csillogó pengével fogjuk gyártani. és az egyik sajátossága lesz a különleges. ovális logó mindkét oldalán egy-egy koronával. ami jelzi a különleges kiadást.

Adatok
Penge hossz
97 mm
Penge vastagság
4,5 mm
Teljes hossz
210 mm
Cikkszám
F1L3G
Hasonló termékek