COLD STEEL Bushman túlélőkés

Rendelhető
COLD STEEL Bushman túlélőkés - 95BUSk
COLD STEEL
SK5 High Carbon
278 g
Secure-Ex
Drop-point
3-10 munkanap
Bruttó 16 890 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 689 Ft
Részletek

Ennyi pénzért a Bushman® kések talán a legerősebb túlélő/outdoor kések a világon! A legtöbb üreges nyelű túlélőkéstől eltérően nincs semmilyen átmenet vagy varrat a penge és a nyél között. ami mechanikus rögzítést igényelne. Ehelyett. az összes Bushman® pengét és integrált nyelüket egy darab. 2.5mm vastag SK-5 szénacélból készítették. szakszerű. hideg kovácsolással. Az így kapott késeket nagy szakértelemmel RC54 keménységig hőkezelték és edzették. és amikor alávetettük a teszteknek. több mint két tonnás nyomásnak álltak ellen a penge/nyél átmenetnél! Minden Bushman® pengére gondosan egy extra vékony élet köszörültek. majd kézzel borotvaélesre fenték és polírozták.

A Bushman® kések sokoldalúak is! Az üreges nyél alkalmas túlélő felszerelés. vagy különböző hosszabbító tárgyak befogadására. amelyekkel megnövelhetjük a hatótávolságot. az emelőerőt vagy megkönnyíthetjük a hajítást.

Két pengeformával kaphatók: standard vagy az új Bowie heggyel. Mindkettő jellemzője a folyamatosan hajló penge. ami ideális a nyúzáshoz. és úgy szúrnak. vágnak. hasítanak. szeletelnek és nyesnek. hogy az szinte hihetetlen. Mindkettő kiegészül az új. strapabíró Cordura túlélő tokunkkal. aminek elülső részén egy praktikus zseb található. melyben kisebb tárgyakat tarthatunk.

Ha látni szeretnéd hogy miként is teheted tönkre totálisan ezt a kést mindenféle válogatott módszerrelitt megteheted de csak erős idegzetüeknek ajánlott.

Adatok
Penge hossz
178 mm
Penge vastagság
2,5 mm
Teljes hossz
308 mm
Cikkszám
95BUSk
Hasonló termékek