SPYDERCO Military Digital Camouflage G-10

-6%
SPYDERCO Military Digital Camouflage G-10
SPYDERCO Military Digital Camouflage G-10
SPYDERCO Military Digital Camouflage G-10
SPYDERCO Military Digital Camouflage G-10
Gyártó
SPYDERCO
Penge hossza
102 mm
Penge anyaga
CPM S30V
Penge vastagsága
4 mm
Markolat anyaga
G-10
Markolat hossza
140 mm
Teljes hossza
241 mm
Súlya
120 g
Zárszerkezet
Linerlock
Penge típusa
Clip-point
Szállítási idő
2-4 hét
Származási ország
USA
91 250 Ft
85 900 Ft
Kezdete: 2021.03.15   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 8 590 Ft
Részletek

A digitális rejtőszín a tervező pszichológiának. a vizuális biofizikának és az emberi látás tanulmányozásának közös terméke. A mikromintákból összeálló mintázat lecsökkenti a szem képességét a bevont tárgy észrevételére és felismerésére. Az amerikai hadseregben számos digitális mintát kifejlesztettek és használnak. hogy hatékonyabbá tegyék a katonák álcázását.

A Spyderco taktikai kés-kínálatának egyik pillére. a C36 Military modell kielégíti a nagy teljesítményű. könnyű súlyú. kemény használatra tervezett folderekkel szemben támasztott követelményeket.

Mivel az acél a kés lelke. a majdnem 2% széntartalmú CPM-S30V logikus választás volt a pengéhez. ami hírnevét kitűnő éltartásával és rozsdaállóságával szerezte. A Millie módosított clip-point hegyű pengéjén lézerrel kivágott. 14 mm átmérőjű Spyderco nyitófurat található. hogy gyorsan ki lehessen nyitni akár kesztyűben is. A furat feletti mintázat a hüvelykujjat a kés hátán tartja vágás közben. így magabiztosan irányíthatjuk az élet. A markolat borítása G-10. amibe közvetlenül bele van ágyazva a keresztzár záró eleme. ami megnöveli a zár erejét vaskos fémváz nélkül is. A távtartók a nyél burkolatában kialakítanak egy térközt. ami végigfut a nyél teljes hosszán. lehetővé téve a hozzáférést a nyél belső részeihez. így azt megvizsgálhatjuk. tisztíthatjuk. A nyél első kidudorodása egy ujjvédőt alkot. a hátsó pedig megakadályozza. hogy a kés akár előre. akár hátra megcsússzon a kezünkben fűrészelés vagy kemény. erőteljes vágások közben. A kést egy fekete fémcsíptető segítségével a jobb oldalunkon. heggyel lefelé hordhatjuk.

Adatok
Hasonló termékek