SPYDERCO Military Digital Camouflage G-10

-23%
Rendelhető
SPYDERCO Military Digital Camouflage G-10 - C36GPCMO
SPYDERCO Military Digital Camouflage G-10 - C36GPCMO
SPYDERCO Military Digital Camouflage G-10 - C36GPCMO
SPYDERCO Military Digital Camouflage G-10 - C36GPCMO
SPYDERCO
CPM S30V
G-10
120 g
Linerlock
Clip-point
3-10 munkanap
USA
Bruttó 116 890 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

Bruttó 89 590 Ft
Kezdete: 2024.04.19   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 8 959 Ft
Részletek

A digitális rejtőszín a tervező pszichológiának. a vizuális biofizikának és az emberi látás tanulmányozásának közös terméke. A mikromintákból összeálló mintázat lecsökkenti a szem képességét a bevont tárgy észrevételére és felismerésére. Az amerikai hadseregben számos digitális mintát kifejlesztettek és használnak. hogy hatékonyabbá tegyék a katonák álcázását.

A Spyderco taktikai kés-kínálatának egyik pillére. a C36 Military modell kielégíti a nagy teljesítményű. könnyű súlyú. kemény használatra tervezett folderekkel szemben támasztott követelményeket.

Mivel az acél a kés lelke. a majdnem 2% széntartalmú CPM-S30V logikus választás volt a pengéhez. ami hírnevét kitűnő éltartásával és rozsdaállóságával szerezte. A Millie módosított clip-point hegyű pengéjén lézerrel kivágott. 14 mm átmérőjű Spyderco nyitófurat található. hogy gyorsan ki lehessen nyitni akár kesztyűben is. A furat feletti mintázat a hüvelykujjat a kés hátán tartja vágás közben. így magabiztosan irányíthatjuk az élet. A markolat borítása G-10. amibe közvetlenül bele van ágyazva a keresztzár záró eleme. ami megnöveli a zár erejét vaskos fémváz nélkül is. A távtartók a nyél burkolatában kialakítanak egy térközt. ami végigfut a nyél teljes hosszán. lehetővé téve a hozzáférést a nyél belső részeihez. így azt megvizsgálhatjuk. tisztíthatjuk. A nyél első kidudorodása egy ujjvédőt alkot. a hátsó pedig megakadályozza. hogy a kés akár előre. akár hátra megcsússzon a kezünkben fűrészelés vagy kemény. erőteljes vágások közben. A kést egy fekete fémcsíptető segítségével a jobb oldalunkon. heggyel lefelé hordhatjuk.

Adatok
Penge hossz
102 mm
Penge vastagság
4 mm
Markolat hossz
140 mm
Teljes hossz
241 mm
Cikkszám
C36GPCMO
Hasonló termékek