SPYDERCO Grasshopper zsebkés

Rendelhető
SPYDERCO Grasshopper zsebkés - C138P
SPYDERCO Grasshopper zsebkés - C138P
SPYDERCO Grasshopper zsebkés - C138P
SPYDERCO Grasshopper zsebkés - C138P
SPYDERCO
8Cr13MoV
Rozsdamentes acél
39 g
Clip-point
3-10 munkanap
Kína
Bruttó 13 290 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 329 Ft
Részletek

A zárnélküli zsebkés nem új találmány. Évszázadok óta gyártják őket lényeges változtatások nélkül. és folyamatosan van rájuk kereslet még a modern. záras zsebkések tengerében is. Mi ennek az oka? Miközben számos késvásárló nagyra becsüli a zárnélküli kések hagyományos vonásait. még többen vannak. akik azért választják ezt a késfajtát. mert olyan helyen élnek vagy dolgoznak. ahol a törvények tiltják a zárszerkezettel ellátott zsebkések hordását és használatát.

A Spyderco észrevett egy rést a hagyományos slipjoint és a modern. záras zsebkések között. és megalkotott egy termékcsaládot. amelynek neve SLIPIT. A SLIPIT-ek megbízható és kifinomult zárnélküli zsebkések. amelyek egy kézzel nyithatók. a kényelem és biztonság végett van rajtuk ujjtámasz (choil). emellett könnyen hozzáférhetők.

Ahogy nőtt a teljes SLIPIT termékcsalád. azon belül megjelent a rozsdamentes acél markolattal készülő mikroméretű SLIPIT-ek alcsoportja. amelyet a Spyderco Bug-nak nevez. Az első Bug neve – tárgyilagosan – az volt. hogy Bug. Ennek pengéje. amit nem lehet rögzíteni. alig több mint 2.5 cm hosszú. A következőt. az öt centis pengéjűt. HoneyBee-nek hívják. amit követ egy még nagyobb. a GrassHopper. A barátságos Bug-okat azzal fogadták. hogy „milyen aranyos” – ami egy előnyös tulajdonság egy olyan világban. ami óvatosan közelít a késekhez. Ugyanakkor a méretük ellenére rendre megmutatják. hogy komoly darabok. amikor vágásra kerül a sor.

A GrassHopper pengéjének hosszúsága több mint öt centiméter. így a Bug-ok közül ennek a mérete áll a legközelebb egy igazi penknife-éhoz. Egyenes élű. Cr13 rozsdamentes acélból készülő pengéjét vágás közben a kés tengelyére nehezedő nyomás tartja nyitva. A GrassHopper markolata lekerekített: nincsenek rajta kiálló élek. amelyek nyomnák vagy vágnák a szorító kezet. A markolat anyaga szintén rozsdamentes acél. amin található egy lézergravírozott Spyderco-bogár. valamint elég szabad hely kisebb gravírozáshoz vagy ékszerként illetve ajándéktárgyként való testre szabáshoz. A markolaton levő zsinórlyukba láncot fűzhetünk. így hordhatjuk a nyakunkban vagy kulcskarikán.

Adatok
Penge hossz
59 mm
Penge vastagság
2,2 mm
Markolat hossz
70 mm
Teljes hossz
128 mm
Cikkszám
C138P
Hasonló termékek