SPYDERCO Dragonfly 2 zsebkés

-17%
Rendelhető
SPYDERCO Dragonfly 2 zsebkés - C28BK2
SPYDERCO Dragonfly 2 zsebkés - C28BK2
SPYDERCO Dragonfly 2 zsebkés - C28BK2
SPYDERCO Dragonfly 2 zsebkés - C28BK2
SPYDERCO
VG-10
FRN
34 g
Lockback
Drop-point
3-10 munkanap
Japán
Bruttó 47 590 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

Bruttó 39 290 Ft
Kezdete: 2024.02.07   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 3 929 Ft
Részletek

A C.Q.I.(Constant Quality Improvement – Folyamatos Minőségi Fejlesztés) egy eljárás. amit a Spyderco a régóta gyártott. befutott modellek értékelésére és tökéletesítésére alkalmaz. Néha a C.Q.I. keretében végrehajtott módosítások nagyszabásúak és jól észrevehetők. máskor kimerülnek kisebb finomításokban. A C.Q.I.-t nemrég a klasszikus Dragonflyra is alkalmaztuk. így született meg az új Dragonfly2-t. A Dragonfly2 továbbfejleszti az eredeti modell néhány jelentős tulajdonságát. miközben a fontos alapokat is megőrzi.

Az új verzióra is átvitt jellemzők a kipróbált és bevált középméretű penge. az ergonomikus markolat. az elülső ujjtámasz (choil). valamint a pengehát kicsúcsosodása. Szintén megmaradt a kés geometriája és a markolat mintázata. melyek révén a Dragonfly úgy vág és olyan érzetet kelt a kézben. mint egy jóval nagyobb kés.

Az újdonságok: a markolat mindkét oldalára. heggyel fel- és lefelé való hordáshoz is felszerelhető drótcsíptető; a markolat szabadalmazott. kétirányú mintázata; az ujjtámasznak és a penge hátának recézése; valamint a csavarozott markolatszerkezet. A penge továbbra is prémium minőségű VG-10 acélból készül. ezúttal nagy teljesítményű. pengehátig felköszörült (egyenes bevezető élű) változatban. ami egyenes és fogazott éllel is kapható.

A megnagyobbított kerek nyitófuratnak a penge tengelyéhez viszonyított helyzete simává teszi a nyitást. az FRN-ből (üvegszál erősítésű nylon) készült és jól tapadó mintázattal ellátott markolat pedig ergonomikusan simul a kézbe.

Adatok
Penge hossz
57 mm
Penge vastagság
2,5 mm
Markolat hossz
84 mm
Teljes hossz
142 mm
Cikkszám
C28BK2
Hasonló termékek