SPYDERCO Dragonfly 2 zsebkés

Rendelhető
SPYDERCO Dragonfly 2 zsebkés
SPYDERCO Dragonfly 2 zsebkés
SPYDERCO Dragonfly 2 zsebkés
SPYDERCO Dragonfly 2 zsebkés
Gyártó
SPYDERCO
Penge anyaga
VG-10
Markolat anyaga
FRN
Súlya
34 g
Zárszerkezet
Lockback
Penge típusa
Drop-point
Szállítási idő
2-4 hét
Származási ország
Japán
Bruttó 47 590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 4 759 Ft
Részletek
A C.Q.I.(Constant Quality Improvement – Folyamatos Minőségi Fejlesztés) egy eljárás. amit a Spyderco a régóta gyártott. befutott modellek értékelésére és tökéletesítésére alkalmaz. Néha a C.Q.I. keretében végrehajtott módosítások nagyszabásúak és jól észrevehetők. máskor kimerülnek kisebb finomításokban. A C.Q.I.-t nemrég a klasszikus Dragonflyra is alkalmaztuk. így született meg az új Dragonfly2-t. A Dragonfly2 továbbfejleszti az eredeti modell néhány jelentős tulajdonságát. miközben a fontos alapokat is megőrzi.

Az új verzióra is átvitt jellemzők a kipróbált és bevált középméretű penge. az ergonomikus markolat. az elülső ujjtámasz (choil). valamint a pengehát kicsúcsosodása. Szintén megmaradt a kés geometriája és a markolat mintázata. melyek révén a Dragonfly úgy vág és olyan érzetet kelt a kézben. mint egy jóval nagyobb kés.

Az újdonságok: a markolat mindkét oldalára. heggyel fel- és lefelé való hordáshoz is felszerelhető drótcsíptető; a markolat szabadalmazott. kétirányú mintázata; az ujjtámasznak és a penge hátának recézése; valamint a csavarozott markolatszerkezet. A penge továbbra is prémium minőségű VG-10 acélból készül. ezúttal nagy teljesítményű. pengehátig felköszörült (egyenes bevezető élű) változatban. ami egyenes és fogazott éllel is kapható.

A megnagyobbított kerek nyitófuratnak a penge tengelyéhez viszonyított helyzete simává teszi a nyitást. az FRN-ből (üvegszál erősítésű nylon) készült és jól tapadó mintázattal ellátott markolat pedig ergonomikusan simul a kézbe.
Adatok
Penge hossz
57 mm
Penge vastagság
2,5 mm
Markolat hossz
84 mm
Teljes hossz
142 mm
Cikkszám
C28BK2
Hasonló termékek