SPYDERCO Delica 4 FRN Combo Edge zsebkés

-17%
Rendelhető
SPYDERCO Delica 4 FRN Combo Edge zsebkés - C11PSBK
SPYDERCO Delica 4 FRN Combo Edge zsebkés - C11PSBK
SPYDERCO Delica 4 FRN Combo Edge zsebkés - C11PSBK
SPYDERCO Delica 4 FRN Combo Edge zsebkés - C11PSBK
SPYDERCO
VG-10
FRN
71 g
Lockback
Clip-point
3-10 munkanap
Japán
Bruttó 59 790 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

Bruttó 49 900 Ft
Kezdete: 2024.04.19   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 4 990 Ft
Részletek

1990-ben a Spyderco alaposan felrázta a késes világot két modell – a Delica és az Endura – bemutatásával. Ezek nyitották meg a piacot a könnyű. nagy teljesítményű. egy kézzel nyitható. szinte mindenki számára elérhető zsebkések előtt. Később a Spyderco legnagyobb számban eladott modelljeiévé váltak. melyeknek fejlődése töretlen.

A finomítás olyan folyamatos és állandó volt. hogy a Spyderco az aktualizálási/fejlesztései eljárást a CQI (Constant Quality Improvement – folyamatos minőségi fejlesztés) rövidítéssel jelölte meg. Az Endura és a Delica CQI-utazása alatt a Spyderco számtalan alkalommal javította az ergonómiát. tökéletesítette a pengeacélokat és finomhangolta a teljesítményt. Ezek a kések egy forradalmi és folyamatos munkát képviselnek. ami – az új Endura 4 és Delica 4 modellel – a következő szintjéhez érkezett. Mindkét kés csavarozott szerkezetű. ami könnyebbé teszi a tisztítást és a karbantartást

Az üvegszál erősítésű nylon markolatba kétirányú mintázatot (Bi-Directional Texturing®) öntöttek. az erősebb tapadás és a jobb ergonómia végett. A markolat belsejében könnyített linerek találhatók. melyeknek anyaga rozsdamentes acél. Ezek a kést plusz súly hozzáadása nélkül teszik erősebbé. egyúttal alapot képeznek. melyen keresztül az összes külső és belső alkatrész összekapcsolódik. így szilárd és merev lesz az eszköz.

A VG-10 acélból készült penge egyenes szablya-köszörülésű. erősebb heggyel és nagyobb. 13 mm átmérőjű nyitófurattal. A penge hátán csúszásgátló recézés található. A nyitást/zárást foszforbronz siklócsapágyak teszik nagyon finommá. a továbbfejlesztett csíptető pedig négyféle hordmódot (heggyel fel. heggyel le. bal és jobb kezes) tesz lehetővé.

Adatok
Penge hossz
73 mm
Penge vastagság
2,5 mm
Markolat hossz
106 mm
Teljes hossz
182 mm
Cikkszám
C11PSBK
Hasonló termékek