SPYDERCO Delica 4 FRN Combo Edge zsebkés

SPYDERCO Delica 4 FRN Combo Edge zsebkés
SPYDERCO Delica 4 FRN Combo Edge zsebkés
SPYDERCO Delica 4 FRN Combo Edge zsebkés
SPYDERCO Delica 4 FRN Combo Edge zsebkés
Gyártó
SPYDERCO
Penge hossza
73 mm
Penge anyaga
VG-10
Penge vastagsága
2.5 mm
Markolat anyaga
FRN
Markolat hossza
106 mm
Teljes hossza
181 mm
Súlya
71 g
Zárszerkezet
Lockback
Penge típusa
Clip-point
Szállítási idő
3-7 munkanap
Származási ország
Japán
36 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 3 690 Ft
Részletek
1990-ben a Spyderco alaposan felrázta a késes világot két modell – a Delica és az Endura – bemutatásával. Ezek nyitották meg a piacot a könnyű. nagy teljesítményű. egy kézzel nyitható. szinte mindenki számára elérhető zsebkések előtt. Később a Spyderco legnagyobb számban eladott modelljeiévé váltak. melyeknek fejlődése töretlen.

A finomítás olyan folyamatos és állandó volt. hogy a Spyderco az aktualizálási/fejlesztései eljárást a CQI (Constant Quality Improvement – folyamatos minőségi fejlesztés) rövidítéssel jelölte meg. Az Endura és a Delica CQI-utazása alatt a Spyderco számtalan alkalommal javította az ergonómiát. tökéletesítette a pengeacélokat és finomhangolta a teljesítményt. Ezek a kések egy forradalmi és folyamatos munkát képviselnek. ami – az új Endura 4 és Delica 4 modellel – a következő szintjéhez érkezett. Mindkét kés csavarozott szerkezetű. ami könnyebbé teszi a tisztítást és a karbantartást

Az üvegszál erősítésű nylon markolatba kétirányú mintázatot (Bi-Directional Texturing®) öntöttek. az erősebb tapadás és a jobb ergonómia végett. A markolat belsejében könnyített linerek találhatók. melyeknek anyaga rozsdamentes acél. Ezek a kést plusz súly hozzáadása nélkül teszik erősebbé. egyúttal alapot képeznek. melyen keresztül az összes külső és belső alkatrész összekapcsolódik. így szilárd és merev lesz az eszköz.

A VG-10 acélból készült penge egyenes szablya-köszörülésű. erősebb heggyel és nagyobb. 13 mm átmérőjű nyitófurattal. A penge hátán csúszásgátló recézés található. A nyitást/zárást foszforbronz siklócsapágyak teszik nagyon finommá. a továbbfejlesztett csíptető pedig négyféle hordmódot (heggyel fel. heggyel le. bal és jobb kezes) tesz lehetővé.
Adatok
Hasonló termékek