SPYDERCO Delica 4 Emerson Opener zsebkés

-16%
Rendelhető
SPYDERCO Delica 4 Emerson Opener zsebkés - C11PGYV
SPYDERCO Delica 4 Emerson Opener zsebkés - C11PGYV
SPYDERCO Delica 4 Emerson Opener zsebkés - C11PGYV
SPYDERCO Delica 4 Emerson Opener zsebkés - C11PGYV
SPYDERCO
VG-10
FRN
72 g
Lockback
Clip-point
3-10 munkanap
Japán
Bruttó 62 890 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

Bruttó 52 790 Ft
Kezdete: 2024.04.19   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 5 279 Ft
Részletek

Ha a késeket ugyanúgy készítenék. mint ahogy játékosokat választunk egy elképzelt futball liga csapataiba. a hardcore késrajongók összeválogatnák azokat a jellemzőket és tulajdonságokat. amelyeket a legjobban szeretnek a különböző késgyártó cégeknél. és azokat kombinálva hoznák létre kedvenc késüket. A Waved Delica és Endura bemutatásával a Spyderco biztosan sok késmániás fantáziáját fogja kielégíteni. A Waved modellek egyesítik a Spyderco folderek célszerű tulajdonságait és megjelenését a Wave nyitási mechanizmussal. amit Ernest Emerson az Emerson Knives-tól szabadalmaztatott és tett népszerűvé.

A Wave egy kampó. ami kihajlik a kés pengéjének hátából. Amikor elővesszük a kést a zsebünkből. a Wave beleakad a zseb szélébe. és gyorsan kinyitja a kést. ami máris készen áll a használatra. A kés a Wave alkalmazása nélkül is kivehető a zsebből: ilyenkor ujjainkat a becsukott penge tetejére tesszük. és egyenesen felfelé húzzuk a kést.

A Wave-vel ellátott Delicák és Endurák szétcsavarozhatók. hogy könnyebb legyen a tisztításuk és kezelésük. A szürke üvegszál erősítésű nylon nyélbe kétirányú mintázatot (Bi-Directional Texturing) nyomtak. a jó tapadás és ergonómia érdekében. A nyélen belül kettős. könnyített szerkezetű. rozsdamentes acélból készült merevítő erősíti a kést plusz súly nélkül. és egy alapot képez a külső és belső alkatrészek számára. amin keresztül összekapcsolódhatnak. hogy a kés robusztusabb és merevebb legyen. A VG-10 penge sima szablya-köszörülésű. egy erősebb heggyel és nagyobb. 13 mm átmérőjű nyitófurattal. A penge hátán csúszásmentes rovátkolás található. Bronz alátétgyűrű teszi simává a nyitást és a zárást. a továbbfejlesztett csíptető pedig heggyel felfelé és lefelé. valamint bal- és jobbkezes hordást is lehetővé tesz.

http://spyderco.com/pix/toolaction/Wave%20Series_01.jpg http://spyderco.com/pix/toolaction/Wave%20Series_02.jpg http://spyderco.com/pix/toolaction/Wave%20Series_03.jpg

Adatok
Penge hossz
74 mm
Penge vastagság
2,5 mm
Markolat hossz
106 mm
Teljes hossz
182 mm
Cikkszám
C11PGYV
Hasonló termékek