SPYDERCO Cat G-10 zsebkés

SPYDERCO Cat G-10 zsebkés
SPYDERCO Cat G-10 zsebkés
SPYDERCO Cat G-10 zsebkés
SPYDERCO Cat G-10 zsebkés
Gyártó
SPYDERCO
Penge hossza
62 mm
Penge anyaga
440C
Penge vastagsága
2.5 mm
Markolat anyaga
G-10
Teljes hossza
151 mm
Súlya
71 g
Zárszerkezet
Linerlock
Penge típusa
Clip-point
Szállítási idő
3-7 munkanap
Származási ország
TAIWAN
31 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 3 190 Ft
Részletek
Miért találnak ki a késgyártók a késeiknek állatokra utaló neveket és leírásokat? A Spyderco például azért. mert a kerek nyitófurat és az éles penge szemre és karomra emlékeztet.

Gondoljunk a macskákra. A macskák nagyon életrevaló és hatékony ragadozók. karcsú. éles karmokkal. A C129G Cat CLIPIT zsebkés falevél-alakú 440C pengével rendelkezik. amelynek hossza 62 mm. A kés egyenes bevezető élű és elképesztően éles.

A mi macskánk különleges. Kiváló vágóképességet akartunk neki adni. ugyanakkor követelmény volt vele szemben a tetszetős és kifinomult megjelenés is. Ezért a macskakarom-szerű élességet G-10 markolattal és Michael Walker-féle LinerLock® zárral kombináltuk. A fekete G-10 markolat ergonomikus formájú és méretű. a belsejében található linerek kitöltik a teljes hosszúságát. A linereket furatok könnyítik. így erősek. de nem túl súlyosak.

A kést egy drótcsíptető bújtatja el mélyen a nadrág zsebében. A csíptető segítségével a kést heggyel felfelé. a jobb és a bal oldalunkon is hordhatjuk.
Hasonló termékek