SPYDERCO Caly 3.5 Carbon Fiber zsebkés

Rendelhető
SPYDERCO Caly 3.5 Carbon Fiber zsebkés - C144CFE
SPYDERCO Caly 3.5 Carbon Fiber zsebkés - C144CFE
SPYDERCO Caly 3.5 Carbon Fiber zsebkés - C144CFE
SPYDERCO Caly 3.5 Carbon Fiber zsebkés - C144CFE
SPYDERCO
ZDP-189
Carbon Fiber
88 g
Lockback
Clip-point
3-10 munkanap
Japán
Bruttó 131 590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 13 159 Ft
Részletek

A Spydercónak számos kése van. ami évről-évre igen kelendőnek bizonyul. Ezeket a klasszikus CLIPIT bicskákat nagyon keresik. praktikusságuk. magas minőségük. megbízhatóságuk és nagy teljesítményük miatt. A Spyderco frissen tartja ezeket a klasszikusokat azáltal. hogy gyakran továbbfejleszti őket különböző új pengeacélok és markolat-anyagok felhasználásával.

A Calypso az egyik ilyen alapvető klasszikus. ami számos változatban jelent meg. és ami rengeteg késvásárlót győzött meg az egyenes bevezető élű. vastag falevél formájú pengék előnyeiről. Ez a dolgozó férfi vagy nő zsebkése. aminek elkészítésekor abból az elvből indultunk ki. hogy egy kényelmes bicska olyan. mintha a kar természetes meghosszabbítása lenne.

E Calypso-leszármazott az eredeti három inches pengéjű Calypso Jr. modell nagyobb verziója. Pengéje 86 mm hosszú. neve Caly3.5. és most egy prémium változatban is megvásárolható: ZDP-189 pengével és karbonszálas markolattal.

A falevél alakú penge három réteg acélból készül. A mag anyaga magas széntartalmú ZDP-189 japán porkohászati acél. a külső laminált rétegeké puhább. rugalmasabb 420J2 acél. A penge egyenes bevezető élű. vágóéle fogazás nélküli. ami könnyedén hatol át a vágandó anyagon.

A kés markolata szürke színű karbonszálas műanyag. melynek közepén helyezkedik el a back-lock. A markolat végére erősített drótcsíptető révén heggyel fölfelé. a jobb oldalunkon. mélyen a zsebben hordhatjuk a kést.

A vágóél kontrollálhatóságát megnöveli a kiváló ergonómia. Ennek fő letéteményese a markolat és a penge találkozásánál elhelyezkedő markáns ujjvájat. E bemélyedés a mutatóujjat természetes módon a markolat alsó felére. a hüvelykujjat pedig közvetlenül a mutatóujj fölé. a penge hátára pozícionálja.

A Caly3.5 ZDP-189 egy új Spyderco klasszikus. ami sikeresen ötvözi a szépséget és a funkcionalitást.

Adatok
Penge hossz
86 mm
Penge vastagság
3 mm
Markolat hossz
110 mm
Teljes hossz
194 mm
Cikkszám
C144CFE
Hasonló termékek