SPYDERCO Caly 3.5 Carbon Fiber zsebkés

Rendelhető
SPYDERCO Caly 3.5 Carbon Fiber zsebkés
SPYDERCO Caly 3.5 Carbon Fiber zsebkés
SPYDERCO Caly 3.5 Carbon Fiber zsebkés
SPYDERCO Caly 3.5 Carbon Fiber zsebkés
Gyártó
SPYDERCO
Penge anyaga
ZDP-189
Markolat anyaga
Carbon Fiber
Súlya
88 g
Zárszerkezet
Lockback
Penge típusa
Clip-point
Szállítási idő
3-10 munkanap
Származási ország
Japán
Bruttó 131 590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 13 159 Ft
Részletek

A Spydercónak számos kése van. ami évről-évre igen kelendőnek bizonyul. Ezeket a klasszikus CLIPIT bicskákat nagyon keresik. praktikusságuk. magas minőségük. megbízhatóságuk és nagy teljesítményük miatt. A Spyderco frissen tartja ezeket a klasszikusokat azáltal. hogy gyakran továbbfejleszti őket különböző új pengeacélok és markolat-anyagok felhasználásával.

A Calypso az egyik ilyen alapvető klasszikus. ami számos változatban jelent meg. és ami rengeteg késvásárlót győzött meg az egyenes bevezető élű. vastag falevél formájú pengék előnyeiről. Ez a dolgozó férfi vagy nő zsebkése. aminek elkészítésekor abból az elvből indultunk ki. hogy egy kényelmes bicska olyan. mintha a kar természetes meghosszabbítása lenne.

E Calypso-leszármazott az eredeti három inches pengéjű Calypso Jr. modell nagyobb verziója. Pengéje 86 mm hosszú. neve Caly3.5. és most egy prémium változatban is megvásárolható: ZDP-189 pengével és karbonszálas markolattal.

A falevél alakú penge három réteg acélból készül. A mag anyaga magas széntartalmú ZDP-189 japán porkohászati acél. a külső laminált rétegeké puhább. rugalmasabb 420J2 acél. A penge egyenes bevezető élű. vágóéle fogazás nélküli. ami könnyedén hatol át a vágandó anyagon.

A kés markolata szürke színű karbonszálas műanyag. melynek közepén helyezkedik el a back-lock. A markolat végére erősített drótcsíptető révén heggyel fölfelé. a jobb oldalunkon. mélyen a zsebben hordhatjuk a kést.

A vágóél kontrollálhatóságát megnöveli a kiváló ergonómia. Ennek fő letéteményese a markolat és a penge találkozásánál elhelyezkedő markáns ujjvájat. E bemélyedés a mutatóujjat természetes módon a markolat alsó felére. a hüvelykujjat pedig közvetlenül a mutatóujj fölé. a penge hátára pozícionálja.

A Caly3.5 ZDP-189 egy új Spyderco klasszikus. ami sikeresen ötvözi a szépséget és a funkcionalitást.

Adatok
Penge hossz
86 mm
Penge vastagság
3 mm
Markolat hossz
110 mm
Teljes hossz
194 mm
Cikkszám
C144CFE
Hasonló termékek