NITECORE TM10K Elemlámpa

-16%
Rendelhető
NITECORE TM10K Elemlámpa - NITM10K
NITECORE TM10K Elemlámpa - NITM10K
NITECORE TM10K Elemlámpa - NITM10K
NITECORE TM10K Elemlámpa - NITM10K
NITECORE TM10K Elemlámpa - NITM10K
NITECORE TM10K Elemlámpa - NITM10K
NITECORE TM10K Elemlámpa - NITM10K
NITECORE TM10K Elemlámpa - NITM10K
NITECORE TM10K Elemlámpa - NITM10K
NITECORE TM10K Elemlámpa - NITM10K
NITECORE TM10K Elemlámpa - NITM10K
NITECORE TM10K Elemlámpa - NITM10K
NITECORE TM10K Elemlámpa - NITM10K
NITECORE TM10K Elemlámpa - NITM10K
NITECORE TM10K Elemlámpa - NITM10K
NITECORE TM10K Elemlámpa - NITM10K
NITECORE
247 g
110 x 41 x 31 mm
10000 lumen
288 m
1 x 21700
4.800 mAH
Alumínium eloxált
2-4 hét
Kína
IPX8, 2 méter
Bruttó 137 590 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

Bruttó 115 290 Ft
Kezdete: 2024.02.07   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 11 529 Ft

A NITECORE TM10K egy speciálisan fejlesztett termék. Hosszú ideig tartó fejlesztés előzte meg a piaci megjelenést, mivel a cél egy nagyon kompakt kis méretű elemlámpa volt hatalmas fényerővel kombinálva. Ez sikerült is a Nitecore mérnőkeinek, ugyanis egyedülálló fényerővel rendelkezik a méretét tekintve. 

Részletek

A lámpába 6 darab CREE XHP35 HD LED került bele, ezek biztosítják a 10000 lumenes maximális fényáramot. 20000 kandellás középfény intenzitással rendelkezik, úgyhogy egy közepesen szórt fényű lámpáról beszlünk. A fényáram és a középfény intenzitás mértékéből következik, hogy a lámpa "csak" 288 méteres hatótávval rendelkezik. Bár a hatótávján belül nappali megvilágítást képes biztosítani.

Ezt a brutális fényerőt ki is kell szolgálni valahogy, így egy speciális INR21700 Li-ion akkumulátor került a készülékbe, amelyet alapvetően elektromos autókba fejlesztettek ki. Ez egy a Samsung által kifejlesztett 4800mAh kapacitású akkumulátor 35A-al képes leadni a töltöttségét. Ez az akkumulátor kétszer erősebb, mint egy sima 18650 IMR akkumulátor.

Az óriási hőtermelődést, amelyet a LED-ek 10000 lumen, illetve az akkumulátor 100W-os teljesítmény mellett termel valahogy meg kellett oldani. Ez egy kifejezetten nehéz feladatnak bizonyult, ugyanis tényleg aprócska, szinte egy kólásdoboz méretével rendelkezik a lámpa. Ezt szerencsére sikerült megoldani, bár ha nem sikerült volna, akkor most nem olvasna épp erről az apró szörnyetegről. Először is a lámpatest kialkítása olyan, hogy a benne termelődő hőt átengedi. Másodszor az integrált alaplapba réz hűtésű rendszert építettek, ezzel kiküszöbölve az elektronika túlmelegedését. Harmadszor az akkumulátor és a lámpa elektronika két különböző "kamrában" helyezkedik el a lámpatesten belül így a termelődött hőt két különböző irányba adják le, ezzel nem növelve a két külön kamra belső hőjét.

Két hőmérséklet szenzor lett beépítve a testbe, az egyik a ledek hőjét méri, míg a másik az elektronikáét. Ezek közvetlen összeköttetésben állnak az OLED kijelzővel amely a lámpán található, és másodpercre pontos információt adnak a termelődött hőről. Ebből számol a lámpa további futásidőt is. Emellett az inteligens kijelzőn nyomon tudjuk követni a jelenlegi üzemmódot és az akkumulátor töltöttségi állapotát is. 

Az akkumulátort egy Type C port segítségével tölthetjük. Képes 18W-os töltési sebességre, így biztosítva, hogy nagyjából 30 perc alatt a lámpa üzemkész állapotba kerüljön.

A lámpába egy fényerő személyreszabási funkció is került, így a felhasználója 400 és 2000 lumen között saját maga megtudja választani a kívánt fényáramot. 100 lumenesével lehet növeli gombnyomásonként. Mindezek mellett a készülékbe két speciális funkció a "half lockout mode" és a "full lockout mode" is belekerült amelyek segítségével tudjuk zárolni, vagy épp kioldani a gombokat, ezzel elkerülve a véletlenszerű nemkívánt gombnyomásokat. Ezzel a hasznos funkcióval el lehet kerülni, hogy például a felhasználója zsebében bekapcsoljon a lámpa.
Természetesen a lámpatest a legmagasabb minőségű alumínium ötvözetből készült, amit alapvetően a repülőgépek gyártásánal használnak. Ezt fokozva HAIII katonai szintű eloxálást is kapott. Lencséje precíziós digitális optikai technológiával készült és tükröződésmentes kristályüveg borítást kapott. Ezek a technológiák garantálják a törésállóságát, teljesen merev felületre leejtve 1 méterig ütésálló. Kialakításának köszönhetően IP68 szabvány vízállósági besorolást kapott, amely azt jelenti, hogy két méteres mélységig merítve sem lesz semmi baja a lámpának!

Ez a rengeteg tulajdonság teszi a TM10K-t korunk egyik legmodernebb és legerősebb elemlámpájává, mely bármilyen felhasználási területen megállja a helyét!

Jellemzők:

 • 6 darab CREE XHP35 HD LED biztosítja a 10.000 lumenes fényáramot
 • A 20.000 kandellás középfény intenzitáshoz 288 méteres távolság párosul
 • Künnyű, merev, és gyors hőleadású CNC technológiával készült lámpatest
 • Multifunkciós OLED kijelző, hogy nyomon tudjuk követni a pillanatnyi üzemidőt, lumenszámot, hőfokot, stb...
 • 4800mAh beépített akkumulátor (INR21700 Li-ion)
 • Inteligens Li-ion akkumulátor töltési áramkör
 • Nagy teljesítményű konstans áramkör biztosítja a zavartalan akár 200 órás üzemidőt
 • Dupla oldalsó kapcsolók kombinálva a hátoldali kapcsolóval amelyekkel 5 fényerősségi fokozatot tudunk elérni
 • Személyre szabható nagy fényerő fokozat
 • Precíziós digitális optikai lencsék kombinálva kristályborítással
 • Optikai lencséje kétrétegű törésálló bevonatot kapott
 • Lámpateste kemény alumínium ötvözetből készült 
 • HAIII katonai szintű eloxálás
 • IP68 vízállósági besorolás (2 méterig meríthető)
 • Ütésálló 1 méteres magasságig
 • Talpra állítható

A csomag tartalma:

 • TM10K
 • USB Type C töltőkábel
 • Hordszíj
 • Hordtok
Adatok
Cikkszám
NITM10K
Hasonló termékek