KERSHAW Cryo G10 zsebkés

Rendelhető
KERSHAW Cryo G10 zsebkés
KERSHAW Cryo G10 zsebkés
KERSHAW Cryo G10 zsebkés
KERSHAW Cryo G10 zsebkés
KERSHAW Cryo G10 zsebkés
KERSHAW Cryo G10 zsebkés
KERSHAW Cryo G10 zsebkés
KERSHAW Cryo G10 zsebkés
Gyártó
KERSHAW
Penge anyaga
8Cr13MoV
Markolat anyaga
G-10
Súlya
105 g
Zárszerkezet
Framelock
Tervező
Rick Hinderer
Penge típusa
Clip-point
Szállítási idő
2-4 hét
Bruttó 37 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 3 799 Ft
Részletek

Ha szerettél volna egy Rick Hinderer kést. de eddig sajnáltad rá a pénzt. akkor most ennek az utolsó kifogásnak is lőttek. A Cryo modell Rick Hinderer és a Kershaw tervező valamint kivitelező mérnökei közötti együttműködés eredménye. Biztosak vagyunk benne. hogy ki fogja elégíteni a Hinderer kések iránti vágyakozásodat. és a tárcádat sem terheli meg.

A Cryo egy klasszikus Rick Hinderer modell. aminek a pengéje matt szürke titán-karbo-nitriddel bevont – rozsdamentes acélból készült. míg a markolata fekete G10. Sallangoktól mentes megjelenés. ami hagyja a formát érvényesülni. Az összes többi késéhez hasonlóan ebbe is beépültek azok az éles helyzetben szerzett tapasztalatok. amelyeket Rick tűzoltóként és rohammentősként szerzett. Ez egy masszív kés. ami ugyanakkor esztétikus és jó a fogása is.

A penge biztonságos zárása végett a Cryo – stabilizált záró elemmel ellátott – erős frame lock szerkezettel rendelkezik. A késen megtalálható a Kershaw SpeedSafe nyitást segítő mechanizmusa is. így egy kézzel is gyorsan és könnyen nyithatjuk. A Cryo nyitható flipperrel és nyitószemölccsel is.

Mivel valamivel kisebb. mint a Hinderer zsebkések általában. a Cryo kiválóan alkalmas mindennapos hordásra. Legyen nálad rendszeresen egy ideig. és azt gondoljuk. hogy hamarosan nagyra fogod tartani a jó tulajdonságait. Kemény taktikai kinézetet. Hinderer-designt és SpeedSafe nyitást kapsz. ha megveszed ezt a meglepően alacsony árú Kershaw modellt. ami azért készült. hogy mindenkinek lehessen Hinderer kése.

Adatok
Penge hossz
70 mm
Penge vastagság
3 mm
Markolat hossz
95 mm
Teljes hossz
165 mm
Cikkszám
1555G10
Hasonló termékek