KERSHAW Cryo Blackwash zsebkés

Rendelhető
KERSHAW Cryo Blackwash zsebkés
KERSHAW Cryo Blackwash zsebkés
KERSHAW Cryo Blackwash zsebkés
KERSHAW Cryo Blackwash zsebkés
KERSHAW Cryo Blackwash zsebkés
KERSHAW Cryo Blackwash zsebkés
Gyártó
KERSHAW
Penge anyaga
8Cr13MoV
Markolat anyaga
410
Súlya
116 g
Zárszerkezet
Framelock
Tervező
Rick Hinderer
Penge típusa
Clip-point
Szállítási idő
2-4 hét
Bruttó 37 890 Ft
A vásárlás után járó pontok: 3 789 Ft
Részletek

A népszerű Kershaw Cryo új fekete kőmosott - Blackwash - felülettel ezennel megjelent sokak örömére.

Ha szerettél volna egy Rick Hinderer kést. de eddig sajnáltad rá a pénzt. akkor most ennek az utolsó kifogásnak is lőttek. A Cryo modell Rick Hinderer és a Kershaw tervező valamint kivitelező mérnökei közötti együttműködés eredménye. Biztosak vagyunk benne. hogy ki fogja elégíteni a Hinderer kések iránti vágyakozásodat. és a tárcádat sem terheli meg.

A Cryo egy klasszikus Rick Hinderer modell. ami teljes egészében rozsdamentes acélból készült és egy különleges fekete kőmosott felületet kapott. Sallangoktól mentes megjelenés. ami hagyja a formát érvényesülni. Az összes többi késéhez hasonlóan ebbe is beépültek azok az éles helyzetben szerzett tapasztalatok. amelyeket Rick tűzoltóként és roham mentősként szerzett. Ez egy masszív kés. ami ugyanakkor esztétikus és jó a fogása is.

A penge biztonságos zárása végett a Cryo – stabilizált záró elemmel ellátott – erős frame lock szerkezettel rendelkezik. A késen megtalálható a Kershaw SpeedSafe nyitást segítő mechanizmusa is. így egy kézzel is gyorsan és könnyen nyithatjuk. A Cryo nyitható flipperrel és nyitószemölccsel is

Mivel valamivel kisebb. mint a Hinderer zsebkések általában. a Cryo kiválóan alkalmas mindennapos hordásra. Legyen nálad rendszeresen egy ideig. és azt gondoljuk. hogy hamarosan nagyra fogod tartani a jó tulajdonságait. Kemény taktikai kinézetet. Hinderer-designt és SpeedSafe nyitást kapsz. ha megveszed ezt a meglepően alacsony árú Kershaw modellt. ami azért készült. hogy mindenkinek lehessen Hinderer kése.

Adatok
Penge hossz
70 mm
Penge vastagság
2,9 mm
Markolat hossz
95 mm
Teljes hossz
165 mm
Cikkszám
1555BW
Hasonló termékek