KERSHAW Camp 10

Rendelhető
KERSHAW Camp 10
KERSHAW Camp 10
KERSHAW Camp 10
KERSHAW Camp 10
KERSHAW Camp 10
KERSHAW Camp 10
KERSHAW Camp 10
KERSHAW Camp 10
Gyártó
KERSHAW
Penge anyaga
65Mn
Markolat anyaga
Gumi
Súlya
521 g
Tok anyaga
Nylon
Penge típusa
Drop-point
Szállítási idő
3-10 munkanap
Bruttó 33 890 Ft
A vásárlás után járó pontok: 3 389 Ft
Részletek

Bár a marketing részlegünk számára nagyon szórakoztató lenne eladni a Camp 10-et. mint a végső zombi irtó eszközt. de az az igazság. hogy valójában sok más olyan felhasználási módja van. melyet praktikusabb. mint a zombik irtása. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül az elkövetkezendő zombiepocalipszist. de úgy gondoljuk. hogy a Kershaw Camp 10 sokkal jobb munkát végezhet kempingezés közben vagy egyébb kültéri feladatok ellátásánál.

Kershaw Camp 10 ideális szabadtéri és túlélési eszköz. A full tang kialakítású bozótvágó szénacélból készült amley szívósságot és a kopásállóságot jelenti. Fekete acél felület nemcsak védi az acélt a rozsdától hanem megkönnyíti a karbantartást is.

A Camp 10-nek szeretni fogod a biztosan fogható kontúros markolatát. A kézvédővel ellátott markolat az elején és a végén is át van fúrva. így mindkét helyre tudunk zsinórt kötni. s így az eszköz sokoldalúbbá válik a hordhatóság szempontjából. A Camp 10 modellt a Camp sorozat többi késéhez hasonlóan – erős nylon hevederekkel felszerelt – fröccsöntött tokkal együtt szállítjuk.

Adatok
Penge hossz
254 mm
Penge vastagság
4,8 mm
Markolat hossz
254 mm
Teljes hossz
406 mm
Cikkszám
1077
Hasonló termékek