FALLKNIVEN F4 Butcher knife

-13%
Rendelhető
FALLKNIVEN F4 Butcher knife - F4z
FALLKNIVEN F4 Butcher knife - F4z
FALLKNIVEN F4 Butcher knife - F4z
FALLKNIVEN F4 Butcher knife - F4z
FALLKNIVEN F4 Butcher knife - F4z
FALLKNIVEN F4 Butcher knife - F4z
FALLKNIVEN
Lam. VG-10
Thermorun
100 g
Zytel
3-10 munkanap
Japán
Bruttó 58 800 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

Bruttó 50 900 Ft
Kezdete: 2024.04.06   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 5 090 Ft
Részletek

Amikor meglehetősen nagy vágásokkal választunk le valamit. egyértelműen előnyt jelent. ha hosszabb pengénk van. ez ugyanis egyenletesebb. tisztább vágást tesz lehetővé. Próbáltam halat filézni ezzel a késsel. és kitűnően működött – a keskeny. de elég merev penge precízen keresztülvágta a nyolckilós lazacot. annak teljes hosszúságában.

Az F2. az F3 és az F4 egy új koncepciót képviselnek a bontásra. hentesmunkára és haltisztításra tervezett minőségi kések között. Alapjuk a jó formájú. biztonságos F nyél. amelyhez három pengeformát fejlesztettünk ki. mindegyiket speciális céljához hozzáigazítva. Sok más gyártóval ellentétben továbbra is ragaszkodunk az igazán jó minőségű acél felhasználásához. még akkor is. ha a termékek emiatt ötször vagy tízszer drágábbak. mivel úgy érezzük. hogy ez a helyes koncepció. Egy olcsó zsigerelőkés jellemzője a gyenge éltartás. ami ahhoz vezet. hogy elég rövid idő alatt tönkremegy a sok fenéstől. míg egy Fallkniven kés évtizedeken keresztül használható. Nem csupán ez az oka annak. hogy késeink mindent egybevéve gazdaságosak. hanem az is. hogy kielégítő és biztonságos munkát végezhetünk velük. Ez a kés természetesen nem igényli. hogy a vadászat után eltegyük. hanem jó szolgálatot tehet a konyhában is. A kések el vannak látva zytel élvédővel.

Élezésük legjobb. legegyszerűbb és leggyorsabb módja a gyémántporos fenőkő vagy acél használata: érdemes megnézni DC4 és D12 termékeinket is.

Adatok
Penge hossz
150 mm
Penge vastagság
2,5 mm
Teljes hossz
263 mm
Cikkszám
F4z
Hasonló termékek