EBERLESTOCK V69 Destroyer Military Green hátizsák

Rendelhető
EBERLESTOCK V90 Destroyer Military Green hátizsák
EBERLESTOCK V90 Destroyer Military Green hátizsák
EBERLESTOCK V90 Destroyer Military Green hátizsák
EBERLESTOCK V90 Destroyer Military Green hátizsák
EBERLESTOCK V90 Destroyer Military Green hátizsák
EBERLESTOCK V90 Destroyer Military Green hátizsák
EBERLESTOCK
3120 g
100 l
Rip-stop
irjon emailt
Bruttó 187 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 18 790 Ft

A EBERLESTOCK - V69 Destroyer egy hagyományos hátizsák szokatlan jellemzőkkel. Tagoltabb mint kategóriájának többi képviselője. Szokás szerint mindig a terepen történő használatra összpontosítunk. Ezért fejlesztettük ki a kiemelkedően hatékony és kényelmes. 60 literes rakterű V69 Destroyer és a 99 literes V90 Battleship zsákokat.

Részletek

Ha a kisebb kapacitást és a lehető legkönnyebb raksúlyt helyezzük előtérbe. válasszuk a kissé kompaktabb V69 zsákot. A nagyobb. V90 típus pedig a komolyabb. nagyobb rakomány hordásához kiváló.

Méretéhez képest nagyon könnyű ez a zsák. Nagy gonddal olyan új és jól válogatott alapanyagokat választottunk. amelyek a szilárdság és a súly optimális egyensúlyával rendelkeznek. A zsák alján lévő zsebben egy teljes méretű esővédő huzat van. A hátizsákhoz mind a WXP3L. mind a WB2L víztartályok használhatók. a zsák mindkét oldalrekeszében tarthatók.

Ezennel a szokásos zsákok világába lépünk néhány szokatlan hátizsákkal. Abban az értelemben szokatlanok. hogy vetélytársaiknál szebbek és tagoltabbak. Úgy tűnik. hogy a legtöbb gyártó a minimalizmusra törekvő trend jegyében túl sok egyszerűsítést tett. elfeledkezve arról. hogy milyen egy hátizsákkal együtt létezni. Mindig a terepen történő használatra összpontosítunk. Ezért fejlesztettük ki a kiemelkedően hatékony és kényelmes 60 literes V69 Destroyer és a 99 literes V90 Battleship zsákokat. A két zsák jellemzői nagyon hasonlóak. a legfőbb különbség méreteikben van. Ha a kisebb kapacitást és a lehető legkönnyebb raksúlyt helyezzük előtérbe. válasszuk a kissé kompaktabb V69 zsákot. A nagyobb. V90 típus pedig a komolyabb. nagyobb rakomány hordásához kiváló.

A V-formájú zsákok „kétéltűek” felső- ás elülső rakodási lehetőségekkel. Könnyen megtaláljuk felszerelésünket bárhol is tesszük le zsákunkat. A zsák nagyszerű jellemzője. hogy nagy kiterjedésben vannak rajta szorító hevederek és szíjak. A zsák teljes felületén bárhol összehúzható és mindegyik hevederrel gyorsan rögzíthetünk kiegészítő-. vagy segédeszközöket hozzá. Egy nagyon egyszerű. sokoldalú és a végsőkig praktikus zsákunk van. A zsák aljából esővédő huzat vehető igénybe.

Hasonló termékek