CRKT Otanashi noh Ken bicska

-11%
Raktárkészleten
Raktárkészlet:
CRKT Otanashi noh Ken bicska - 2906
CRKT Otanashi noh Ken bicska - 2906
CRKT Otanashi noh Ken bicska - 2906
CRKT Otanashi noh Ken bicska - 2906
CRKT Otanashi noh Ken bicska - 2906
CRKT Otanashi noh Ken bicska - 2906
CRKT
AUS 8
Fekete
G-10
181 g
Linerlock
James Williams
Tanto
3-10 munkanap
Bruttó 63 590 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

Bruttó 56 800 Ft
Kezdete: 2024.04.19   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 5 680 Ft
Részletek

A harcművészetet régóta gyakorló és oktató James Williams jól ismeri a késeket – különösen a taktikai vonalat. Így aztán nem meglepő. hogy Hissatsu™ modelljei a katonaság különleges erői és a taktikai rendfenntartók körében rövid idő alatt világszerte alapvető eszközzé váltak. A Hissatsu™ összecsukható és fixpengés változata is egyetlen célra fókuszál: a közelharcra (CQB – close quarters battle). Itt kell kiegészíteniük a lőfegyver erejét a jól képzett profik kezében – akár mint elsődleges. akár mint tartalék fegyver.

Az Otanashi noh Ken™ modellt James Williams a SOCOM kérésére tervezte. A Különleges Műveleti Parancsnokság egy nagyobb. keskenyebb. összecsukható harci kést igényelt. amit könnyű hordani és elrejteni.

A praktikus és hatékony osoraku-stílusú pengét Takeda Shingen szamuráj hadúr tette híressé a 16. században. Az Otanashi noh Ken™ pengéje hosszabb. mint a Hissatsu™ Folderé. ugyanakkor a kés karcsúbb és könnyebben hordható még a népszerű Heiho modellnél is.

Az Otanashi noh Ken™ és a Hissatsu™ kifejlesztésekor rendkívüli behatoló képességgel rendelkező taktikai eszközök megalkotása volt a cél.

A csíptető révén a kést mélyen a zsebben. feltűnés nélkül hordhatjuk. A keretzár (frame lock) egy erős és egyszerű szerkezet.

James Williams széles körű ismeretekkel rendelkezik a különleges katonai műveletek és a klasszikus szamuráj hadviselés terén. Ez a háttér garantálja. hogy az Otanashi noh Ken a legélesebb szituációkban is a legmagasabb szinten fog teljesíteni.

 

Adatok
Penge hossz
114 mm
Penge vastagság
4 mm
Markolat hossz
141 mm
Teljes hossz
257 mm
Cikkszám
2906
Hasonló termékek