CRKT Otanashi noh Ken bicska

Rendelhető
CRKT Otanashi noh Ken bicska
CRKT Otanashi noh Ken bicska
CRKT Otanashi noh Ken bicska
CRKT Otanashi noh Ken bicska
CRKT Otanashi noh Ken bicska
CRKT Otanashi noh Ken bicska
Gyártó
CRKT
Penge anyaga
AUS 8
Markolat anyaga
G-10
Súlya
181 g
Zárszerkezet
Linerlock
Tervező
James Williams
Penge típusa
Tanto
Szállítási idő
3-10 munkanap
Bruttó 63 590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 6 359 Ft
Részletek

A harcművészetet régóta gyakorló és oktató James Williams jól ismeri a késeket – különösen a taktikai vonalat. Így aztán nem meglepő. hogy Hissatsu™ modelljei a katonaság különleges erői és a taktikai rendfenntartók körében rövid idő alatt világszerte alapvető eszközzé váltak. A Hissatsu™ összecsukható és fixpengés változata is egyetlen célra fókuszál: a közelharcra (CQB – close quarters battle). Itt kell kiegészíteniük a lőfegyver erejét a jól képzett profik kezében – akár mint elsődleges. akár mint tartalék fegyver.

Az Otanashi noh Ken™ modellt James Williams a SOCOM kérésére tervezte. A Különleges Műveleti Parancsnokság egy nagyobb. keskenyebb. összecsukható harci kést igényelt. amit könnyű hordani és elrejteni.

A praktikus és hatékony osoraku-stílusú pengét Takeda Shingen szamuráj hadúr tette híressé a 16. században. Az Otanashi noh Ken™ pengéje hosszabb. mint a Hissatsu™ Folderé. ugyanakkor a kés karcsúbb és könnyebben hordható még a népszerű Heiho modellnél is.

Az Otanashi noh Ken™ és a Hissatsu™ kifejlesztésekor rendkívüli behatoló képességgel rendelkező taktikai eszközök megalkotása volt a cél.

A csíptető révén a kést mélyen a zsebben. feltűnés nélkül hordhatjuk. A keretzár (frame lock) egy erős és egyszerű szerkezet.

James Williams széles körű ismeretekkel rendelkezik a különleges katonai műveletek és a klasszikus szamuráj hadviselés terén. Ez a háttér garantálja. hogy az Otanashi noh Ken a legélesebb szituációkban is a legmagasabb szinten fog teljesíteni.

 

Adatok
Penge hossz
114 mm
Penge vastagság
4 mm
Markolat hossz
141 mm
Teljes hossz
257 mm
Cikkszám
2906
Hasonló termékek