CRKT Kangee T-Hawk

-4%
CRKT Kangee T-Hawk
CRKT Kangee T-Hawk
CRKT Kangee T-Hawk
CRKT Kangee T-Hawk
CRKT Kangee T-Hawk
CRKT Kangee T-Hawk
Gyártó
CRKT
Penge hossza
74 mm
Penge anyaga
SK5
Markolat anyaga
Üvegszál erősítésű nylon
Teljes hossza
349 mm
Tok anyaga
Kydex
Tervező
Ryan Johnson
Szállítási idő
2-4 hét
73 000 Ft
69 900 Ft
Kezdete: 2020.10.14   A készlet erejéig!
Részletek

A tomahawk a profik egyik hasznos eszköze. Akinek van. az tudja. hogy micsoda érték a harctéren. az pedig főleg tudja. akinek ilyen van. A tomahawk sokáig a katonák legpraktikusabb eszközei közé tartozott. A tábori munkától az önvédelemig mindenhol megállta a helyét. így sokak taktikai felszerelésének nélkülözhetetlen részévé vált.

Ryan Johnson dizájner harminc éve készít taktikai tomahawkokat. elhivatott és hűséges rajongótábort szerezve magának. mindenekelőtt a különleges katonai egységek tagjai között.

Chogan™ és Kangee™ T-Hawk nevű modelljei egyetlen darab acélból vannak kialakítva. ívelt nyéllel és bemélyedésekkel az elülső oldalon. amelyek erős fogást tesznek lehetővé. A markolatot teljes hosszúságában beborító GFN (Glass Filled Nylon) panelek mintázata tovább javítja a fogást. A panelek leszerelhetők. hogy könnyebben lehessen az eszközt tisztítani.

Mindkét modell jellegzetes fejformával rendelkezik. közös tulajdonságuk. hogy rendkívül praktikusak és erősek.

A T-Hawkok nagyon jól egyensúlyozottak és könnyen kezelhetők. ugyanakkor elég robusztusak ahhoz. hogy elvégezzenek szinte bármilyen feladatot. amit ki tudsz számukra találni.

Hasonló termékek