CRKT Kangee T-Hawk

Rendelhető
CRKT Kangee T-Hawk
CRKT Kangee T-Hawk
CRKT Kangee T-Hawk
CRKT Kangee T-Hawk
CRKT Kangee T-Hawk
CRKT Kangee T-Hawk
Gyártó
CRKT
Penge anyaga
SK5
Markolat anyaga
Üvegszál erősítésű nylon
Tok anyaga
Kydex
Tervező
Ryan Johnson
Szállítási idő
3-10 munkanap
Bruttó 79 590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 7 959 Ft

A tomahawk a profik egyik hasznos eszköze. Akinek van. az tudja. hogy micsoda érték a harctéren. az pedig főleg tudja. akinek ilyen van. A tomahawk sokáig a katonák legpraktikusabb eszközei közé tartozott. A tábori munkától az önvédelemig mindenhol megállta a helyét. így sokak taktikai felszerelésének nélkülözhetetlen részévé vált.

Részletek

Ryan Johnson dizájner harminc éve készít taktikai tomahawkokat. elhivatott és hűséges rajongótábort szerezve magának. mindenekelőtt a különleges katonai egységek tagjai között.

Chogan™ és Kangee™ T-Hawk nevű modelljei egyetlen darab acélból vannak kialakítva. ívelt nyéllel és bemélyedésekkel az elülső oldalon. amelyek erős fogást tesznek lehetővé. A markolatot teljes hosszúságában beborító GFN (Glass Filled Nylon) panelek mintázata tovább javítja a fogást. A panelek leszerelhetők. hogy könnyebben lehessen az eszközt tisztítani.

Mindkét modell jellegzetes fejformával rendelkezik. közös tulajdonságuk. hogy rendkívül praktikusak és erősek.

A T-Hawkok nagyon jól egyensúlyozottak és könnyen kezelhetők. ugyanakkor elég robusztusak ahhoz. hogy elvégezzenek szinte bármilyen feladatot. amit ki tudsz számukra találni.

Adatok
Penge hossz
74 mm
Teljes hossz
349 mm
Cikkszám
2725
Hasonló termékek