COLD STEEL Ti-Lite Aluminium 4 bicska

Rendelhető
COLD STEEL Ti-Lite Aluminium 4 bicska - 26B4
COLD STEEL Ti-Lite Aluminium 4 bicska - 26B4
COLD STEEL Ti-Lite Aluminium 4 bicska - 26B4
COLD STEEL Ti-Lite Aluminium 4 bicska - 26B4
COLD STEEL
S35VN
Aluminium
130 g
Linerlock
Spearpoint
2-4 hét
Bruttó 91 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 9 149 Ft
Részletek

A Ti-Lite taktikai folderek az 1950-es évek stílusában készülő klasszikus rugóskések sima gyorsaságát és lázadó vonalait idézik meg. A legtöbb rugóskéstől eltérően azonban szinte mindenhol legálisan hordhatók.

A japán AUS 8A rozsdamentes acélból készült penge homokfúvott felületű. borotvaéles. tűhegyes. és ez a hegye erős is. A CNC-vel maratott markolatot szuperkemény 7075 alumínium hasábból kovácsolják. felülete homokfúvott. és EDP (Electric Discharge Plating = elektromos kisüléssel galvanizált) védőréteggel van ellátva. Azért hogy maximálisan erős és biztonságos legyen. a Ti-Lite késeket szabadalmazás alatt álló. rozsdamentes acélból készült. levél formájú rugóval ellátott zárral szereljük fel. amely a tesztek során közel 60 kg-nyi súlyt tudott megtartani.

A Ti-Lite könnyen hordható. mivel fel van szerelve egy kicsi és feltűnésmentes zsebcsíptetővel. és gyorsan ki is lehet nyitni a nyitószemölcs segítségével. vagy a keresztvasat beleakasztva a zseb szélébe. a kés előhúzása közben.

A Cold Steel hálás az egyedi késeket készítő Phil Boguszewskinek. aki hatással volt a kés dizájnjára. és segített a Ti-Lite megalkotásában.

Adatok
Penge hossz
101 mm
Penge vastagság
3 mm
Markolat hossz
121 mm
Teljes hossz
222 mm
Cikkszám
26B4
Hasonló termékek