COLD STEEL Rajah III zsebkés

-12%
Rendelhető
COLD STEEL Rajah III zsebkés - 62KGCM
COLD STEEL Rajah III zsebkés - 62KGCM
COLD STEEL Rajah III zsebkés - 62KGCM
COLD STEEL Rajah III zsebkés - 62KGCM
COLD STEEL
CTS XHP
Griv-Ex
142 g
Kukri
3-10 munkanap
Bruttó 53 890 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

Bruttó 47 190 Ft
Kezdete: 2024.02.07   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 4 719 Ft
Részletek

A Cold Steel DVD-n látványosan szemléltettük a kukri legjobb tulajdonságait. amelyek fegyverként és szerszámként is rettentő teljesítményre teszik képessé az eszközt. Az évek során számos változatát készítettük el a kukrinak. köztük hosszabb és rövidebb pengéjűeket is. Azonban egészen mostanáig soha nem készítettünk összecsukható. zsebben hordható változatot.
A Rajah bicskák. amelyek tervezője Andrew Demko. elég nagyok ahhoz. hogy közel egy fixpengés kukri érzetét és súlyát nyújtsák. Széles. lefelé ívelt pengéjük a kukri legjobb jellemzőivel rendelkezik. Először is. különleges formájuk mellett vékony. éppen a megfelelő szögű bevezető éllel rendelkeznek. így könnyedén ejtenek mély vágásokat ahelyett. hogy visszapattannának. vagy megcsúsznának. Másodszor. a hegyük vastag. széles és elég hegyes ahhoz. hogy a legkeményebb célpontokat is átlyukasszák.
A markolat formája a fixpengés kukriéra emlékeztet. emellett kiegészül fontos ívekkel és ujjvédőkkel. Ezek a jellemzők háromféle fogásmódot tesznek lehetővé. Az egyik: nagyon közel a vágóélhez. ahol igazán jól meg lehet markolni a nyelet precíz. óvatos munkához. A második fogási mód középen van – általános munkákhoz ez a megfelelő. Végül a harmadik fogás a nyél végéhez közel lehetséges: így a leghosszabb az erőkar. így esik legelőrébb a kés súlypontja. ami erőteljes vágást vagy sújtást tesz lehetővé. és így érünk el a késsel a legmesszebbre.
Az egyetlen megfelelő zár. ami a Rajah foldernél kibírja a sújtások által generált rettentő erőhatásokat. az új TRI-AD zárunk. Ez egy speciális zár. amely elvezeti az erőt a zár kisebb. törékenyebb. egymásba illeszkedő felületeiről. és egy különlegesen pozícionált csaphoz továbbítja. ami elnyeli és szétosztja azt a markolat vázán keresztül.
A Rajah-t úgy hordhatjuk. mint bármely más foldert. a csíptetőt használva. amellyel bármely megfelelő méretű zsebhez. vagy a nadrág övrészéhez csatlakoztathatjuk. Vészhelyzetben nyithatjuk a hagyományos módon. vagy be kell akasztani a különleges nyitólapkát a zseb szélébe. és ki kell rántani.

RAJAH III:
A Rajah III tulajdonképpen a nagy testvér lekicsinyített. zsebbarát verziója. Az Andrew Demko által tervezett kés a Rajah II szinte minden lényeges tulajdonságát birtokolja. beleértve az AUS 8A rozsdamentes acélból készült pengét. a Tri-Ad™ zárad. a nyitólapkát. a markolat mindkét oldalára felszerelhető zsebcsíptetőt és a Grivory markolatot. amelyet acél linerekkel láttak el. hogy extra erős és merev legyen.
A Rajah III markolata számos fogásmódot tesz lehetővé. köszönhetően gondosan megformázott alakjának és keresztmetszetének. A markolat különösen alkalmas fordított fogásra egy különleges perem révén. ami a markolat végén található. és amin megtámaszthatjuk a hüvelykujjunkat.

Adatok
Penge hossz
89 mm
Penge vastagság
4 mm
Teljes hossz
213 mm
Cikkszám
62KGCM
Hasonló termékek