COLD STEEL Pendleton Lite Hunter

Rendelhető
COLD STEEL Pendleton Lite Hunter - 20SPH
COLD STEEL Pendleton Lite Hunter - 20SPH
COLD STEEL Pendleton Lite Hunter - 20SPH
COLD STEEL Pendleton Lite Hunter - 20SPH
COLD STEEL
1.4116
Kray-Ex
77 g
Secure-Ex
Drop-point
3-10 munkanap
Bruttó 16 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 649 Ft
Részletek

A Pendleton Hunter kések az évek során rendkívüli népszerűségre tettek szert. Szerintünk elfogadható az áruk. ugyanakkor sokan kérték. hogy legyen egy olcsóbb Pendleton is. amit szinte mindenki megengedhet magának.

Ezért összedugtuk a fejünket Lloyd Pendleton-nel. és terveztünk egy új kést. ami a Pendleton Lite Hunter nevet kapta. Megjelenésében erősen emlékeztet a család többi tagjára: jellemzői ennek is a drop point penge. a szerény kézvédő. a homorú terület a bakninál és a kiszélesedő markolatvég. ami megkönnyíti a tartást. Komoly változtatást csak az olcsóbb német 4116 rozsdamentes acél és a markolaton a Kraton helyett a polipropilén felhasználása jelent.

A terepen végzett tesztek során a kés egyértelmű „A” minősítést kapott. mivel egyformán jól teljesített a zsigerelés és a nyúzás terén. jól tartotta az élét. könnyű volt élezni és kemény volt. mint a szög.

Ha keresel egy nagyon olcsó vadász/mindenes kést. aminek van jó kis tokja is. és ami többet tud. mint amennyit az áráért várnak tőle. ne keress tovább. mert a Pendleton Lite a te késed.

Adatok
Penge hossz
92 mm
Penge vastagság
2,5 mm
Teljes hossz
215 mm
Cikkszám
20SPH
Hasonló termékek