BENCHMADE Taggedout zsebkés

-7%
Available for order
BENCHMADE Taggedout zsebkés
BENCHMADE Taggedout zsebkés
BENCHMADE Taggedout zsebkés
BENCHMADE Taggedout zsebkés
BENCHMADE Taggedout zsebkés
BENCHMADE Taggedout zsebkés
BENCHMADE
CPM-154
Kőmosott
Grivory
60 g
Axis-lock
Clip-point
2-4 hét
USA
86 190 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

79 990 Ft
Begin: 07/02/2024   While stocks last!
Bonus point : 7 999 Ft

A BENCHMADE Taggedout egy kiváló minőségű, könnyű vadász zsebkés, amelyet azoknak a vadászoknak terveztek, akik hosszú távokat tesznek meg és kevés felszerelést visznek magukkal. Ez a karcsú, zsebben elférő bicska minden vadászi feladatra alkalmas a vadonban, a kempingezéstől kezdve az ételek feldolgozásáig.

Details

Az ergonomikus kialakítású grivory markolat jól illeszkedik a kézbe, és biztos fogást biztosít használata során,könnyű és nem terheli a hátizsákot, így a vadászok számára ideális kiegészítője lehet a felszerelésüknek. De keskeny és könnyű kialakítása miatt akár zsebben is viselhetjük kényelmesen.

A Taggedout kés pengéje kiváló minőségű CPM-154 acélból készült, ami nagy éltartósságot és vágási teljesítményt biztosít. Az ultra-éles SelectEdge® él pedig garantálja a precíz vágást a vadonban használt számos feladatnál. 

BENCHMADE Taggedout kialakítása rendkívűl praktikus. Egykezes nyitómechanizmusa, átszerelhető klipsze garantálja a kétkezes felhasználhatóságot rikító narancssárga markolata pedig elég feltünő ahhoz, hogy elveszíthessük a vadonban.

Összességében a BENCHMADE taggedout egy kiváló minőségű, könnyű és praktikus zsebkés mely ideális választás a hosszú távú kalandokhoz.

Info
Penge hossz
89 mm
Penge vastagság
2.3 mm
Markolat hossz
118 mm
Teljes hossz
229 mm
Article No.
15535
Similar products