QSP KNIFE

A QSP Knife YangJiang városában található, Kína Guangdong tartományában, amely híres a kés- és evőeszközgyártó iparáról. A QSP csapata több mint 10 éve foglalkozik eredeti felszerelés és eredeti tervezésű kés (OEM/ODM) gyártásával. 2017-ben létrehoztuk saját "QSP" márkánkat. A QSP a Minőség, Szolgáltatás, Ár rövidítése. Azért neveztük el a márkát QSP-nek, mert világosan tudjuk, hogy a Minőség, Szolgáltatás, Ár a legfontosabb elemek egy termék számára. Csapatunk mindig ezeket tartja szem előtt.

Hogy jól követhessük a piacot és még több igényt elégítsünk ki, KEDVEZŐ ÁRÚ és PRÉMIUM SOROZATOKAT kínálunk. Minden kés precíz munkafolyamatokon megy keresztül, mint például vízsugárral vágás, vákuum hőkezelés, számítógépes CNC megmunkálás és CNC csiszolás. Minden QSP kés gondos ellenőrzésen megy keresztül a szállítás előtt. A QSP csapata elkötelezett a praktikus kések tervezése és gyártása mellett. Nagyon fontosnak tartjuk az ügyfelek véleményét és visszajelzéseit. Rájuk támaszkodunk és tőlük tanulunk, hogy még jobban kielégítsük a piaci igényeket és a fogyasztói elvárásokat.

A QSP kések minősége és ár-teljesítménye egyre inkább elismerést és elfogadást nyer azokban az országokban, ahol QSP márkájú késeinket értékesítik. Egyre több prémium OEM/ODM késügyféllel is együttműködünk, akik képesek együtt dolgozni tervezési és fejlesztési csapatunkkal annak érdekében, hogy megfeleljenek gyártási igényeiknek.

A QSP jelmondata: Mozgásban maradni, jobban teljesíteni!!! A QSP Knife továbbra is praktikus késeket fog bemutatni jó minőségben és megfizethető áron a piac számára. - Better Knife, Better Life

View:
Sort by: