HYDRA KNIVES

A Hydra csapat 2014-ben alakult, de lényegi megalakulás 2017-ben történt mikor mindenki KOMOLYAN úgy döntött, hogy a 2014 feltett kérdésekre miszerint- "miért nem ismeri senki Albacetét, amikor ez Spanyolország késipara?”, "Miért vagyunk olyan szorosan kötve ezekhez az régi divatú tervekhez?", "Miért hiányzik a minőségünk?" "Miért nem fejlődnek és nem invesztálnak más anyagokba?" - ideje választ is adni.

A legfontosabb számunkra, hogy soha ne adjunk ki egy eszközt sem, amelyet nem teszteltek a valóságban.

Első tervezésünk egy Kickstarter kampány keretében,- a Buzzard, egy kis multitool EDC nyakba akasztható kés, amelyet mindennapos használatra terveztek, első törvényes karambit-szerű kés Spanyolországban, mivel eszköz, nem kés, ezt az ICAE (Spanyolország Központi Robbanószer és Fegyverkezelési Intervenciós Szervezete) állapította meg, akik rámutattak, hogy a Buzzard nem tekinthető késnek, hanem eszköznek köszönhetően a rögzített csavarkulcsnak és hex furatnak. - A Buzzard csak egy kis betekintés volt a Hydrába. 

Mindig törekszünk a tervezésben és a minőségben való kitűnésre, és minden tervezésünkbe be szeretnénk foglalni egy kis innovációt.

Rendőrségi csoportok, mentőcsapatok, tűzoltó osztályok és sok túlélési szakértő kérték késeinket. Azok az emberek, akik függnek az eszközeiktől, hogy elvégezzék a munkájukat, úgy döntöttek, hogy megbíznak a Hydra teljesítményében és megbízhatóságában. 

View:
Sort by:
View:
Sort by: