NITECORE TM10K Elemlámpa

-16%
Available for order
NITECORE TM10K Elemlámpa
NITECORE TM10K Elemlámpa
NITECORE TM10K Elemlámpa
NITECORE TM10K Elemlámpa
NITECORE TM10K Elemlámpa
NITECORE TM10K Elemlámpa
NITECORE TM10K Elemlámpa
NITECORE TM10K Elemlámpa
NITECORE TM10K Elemlámpa
NITECORE TM10K Elemlámpa
NITECORE TM10K Elemlámpa
NITECORE TM10K Elemlámpa
NITECORE TM10K Elemlámpa
NITECORE TM10K Elemlámpa
NITECORE TM10K Elemlámpa
NITECORE TM10K Elemlámpa
NITECORE
247 g
110 x 41 x 31 mm
10000 lumen
288 m
1 x 21700
4.800 mAH
Alumínium eloxált
2-4 hét
Kína
IPX8, 2 méter
137 590 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

115 290 Ft
Begin: 07/02/2024   While stocks last!
Bonus point : 11 529 Ft

A NITECORE TM10K egy speciálisan fejlesztett termék. Hosszú ideig tartó fejlesztés előzte meg a piaci megjelenést, mivel a cél egy nagyon kompakt kis méretű elemlámpa volt hatalmas fényerővel kombinálva. Ez sikerült is a Nitecore mérnőkeinek, ugyanis egyedülálló fényerővel rendelkezik a méretét tekintve. 

Details

A lámpába 6 darab CREE XHP35 HD LED került bele, ezek biztosítják a 10000 lumenes maximális fényáramot. 20000 kandellás középfény intenzitással rendelkezik, úgyhogy egy közepesen szórt fényű lámpáról beszlünk. A fényáram és a középfény intenzitás mértékéből következik, hogy a lámpa "csak" 288 méteres hatótávval rendelkezik. Bár a hatótávján belül nappali megvilágítást képes biztosítani.

Ezt a brutális fényerőt ki is kell szolgálni valahogy, így egy speciális INR21700 Li-ion akkumulátor került a készülékbe, amelyet alapvetően elektromos autókba fejlesztettek ki. Ez egy a Samsung által kifejlesztett 4800mAh kapacitású akkumulátor 35A-al képes leadni a töltöttségét. Ez az akkumulátor kétszer erősebb, mint egy sima 18650 IMR akkumulátor.

Az óriási hőtermelődést, amelyet a LED-ek 10000 lumen, illetve az akkumulátor 100W-os teljesítmény mellett termel valahogy meg kellett oldani. Ez egy kifejezetten nehéz feladatnak bizonyult, ugyanis tényleg aprócska, szinte egy kólásdoboz méretével rendelkezik a lámpa. Ezt szerencsére sikerült megoldani, bár ha nem sikerült volna, akkor most nem olvasna épp erről az apró szörnyetegről. Először is a lámpatest kialkítása olyan, hogy a benne termelődő hőt átengedi. Másodszor az integrált alaplapba réz hűtésű rendszert építettek, ezzel kiküszöbölve az elektronika túlmelegedését. Harmadszor az akkumulátor és a lámpa elektronika két különböző "kamrában" helyezkedik el a lámpatesten belül így a termelődött hőt két különböző irányba adják le, ezzel nem növelve a két külön kamra belső hőjét.

Két hőmérséklet szenzor lett beépítve a testbe, az egyik a ledek hőjét méri, míg a másik az elektronikáét. Ezek közvetlen összeköttetésben állnak az OLED kijelzővel amely a lámpán található, és másodpercre pontos információt adnak a termelődött hőről. Ebből számol a lámpa további futásidőt is. Emellett az inteligens kijelzőn nyomon tudjuk követni a jelenlegi üzemmódot és az akkumulátor töltöttségi állapotát is. 

Az akkumulátort egy Type C port segítségével tölthetjük. Képes 18W-os töltési sebességre, így biztosítva, hogy nagyjából 30 perc alatt a lámpa üzemkész állapotba kerüljön.

A lámpába egy fényerő személyreszabási funkció is került, így a felhasználója 400 és 2000 lumen között saját maga megtudja választani a kívánt fényáramot. 100 lumenesével lehet növeli gombnyomásonként. Mindezek mellett a készülékbe két speciális funkció a "half lockout mode" és a "full lockout mode" is belekerült amelyek segítségével tudjuk zárolni, vagy épp kioldani a gombokat, ezzel elkerülve a véletlenszerű nemkívánt gombnyomásokat. Ezzel a hasznos funkcióval el lehet kerülni, hogy például a felhasználója zsebében bekapcsoljon a lámpa.
Természetesen a lámpatest a legmagasabb minőségű alumínium ötvözetből készült, amit alapvetően a repülőgépek gyártásánal használnak. Ezt fokozva HAIII katonai szintű eloxálást is kapott. Lencséje precíziós digitális optikai technológiával készült és tükröződésmentes kristályüveg borítást kapott. Ezek a technológiák garantálják a törésállóságát, teljesen merev felületre leejtve 1 méterig ütésálló. Kialakításának köszönhetően IP68 szabvány vízállósági besorolást kapott, amely azt jelenti, hogy két méteres mélységig merítve sem lesz semmi baja a lámpának!

Ez a rengeteg tulajdonság teszi a TM10K-t korunk egyik legmodernebb és legerősebb elemlámpájává, mely bármilyen felhasználási területen megállja a helyét!

Jellemzők:

 • 6 darab CREE XHP35 HD LED biztosítja a 10.000 lumenes fényáramot
 • A 20.000 kandellás középfény intenzitáshoz 288 méteres távolság párosul
 • Künnyű, merev, és gyors hőleadású CNC technológiával készült lámpatest
 • Multifunkciós OLED kijelző, hogy nyomon tudjuk követni a pillanatnyi üzemidőt, lumenszámot, hőfokot, stb...
 • 4800mAh beépített akkumulátor (INR21700 Li-ion)
 • Inteligens Li-ion akkumulátor töltési áramkör
 • Nagy teljesítményű konstans áramkör biztosítja a zavartalan akár 200 órás üzemidőt
 • Dupla oldalsó kapcsolók kombinálva a hátoldali kapcsolóval amelyekkel 5 fényerősségi fokozatot tudunk elérni
 • Személyre szabható nagy fényerő fokozat
 • Precíziós digitális optikai lencsék kombinálva kristályborítással
 • Optikai lencséje kétrétegű törésálló bevonatot kapott
 • Lámpateste kemény alumínium ötvözetből készült 
 • HAIII katonai szintű eloxálás
 • IP68 vízállósági besorolás (2 méterig meríthető)
 • Ütésálló 1 méteres magasságig
 • Talpra állítható

A csomag tartalma:

 • TM10K
 • USB Type C töltőkábel
 • Hordszíj
 • Hordtok
Info
Article No.
NITM10K
Similar products