COLD STEEL Steel Tiger karambit

Available for order
COLD STEEL Steel Tiger karambit
COLD STEEL Steel Tiger karambit
COLD STEEL Steel Tiger karambit
COLD STEEL Steel Tiger karambit
COLD STEEL Steel Tiger karambit
COLD STEEL Steel Tiger karambit
Brand
COLD STEEL
Type of steel
AUS 8A
Finish blade
Narancs
Material handle
Kray-Ex
Weight
142 g
Sheath material
Secure-Ex
Blade shape
Hawkbill
Delivery time
irjon emailt
39 890 Ft
Bonus point : 3 989 Ft

A COLD STEEL mindig is azt állította. hogy a karambit egy speciális kés; különleges, ám erősen behatárolt felhasználási lehetőséggel. Ugyanakkor igen népszerű, ezért válaszként a sok vásárlói kérésre büszkén mutatjuk be a Steven Likarich egyedi késkészítő segítségével elkészült Steel Tigert, ennek az ősi indonéz késnek a Cold Steel általi interpretációját.


Details

A Steel Tiger rendelkezik a klasszikus karambit összes jó tulajdonságával, amelyeket modern formával és anyagokkal egyesít, és mindenekfelett nagyon kedvező áron kínáljuk.

A szélesen ívelt, szépen polírozott, elvékonyodóra köszörült, AUS 8A rozsdamentes acélból készült penge vákuumban hőkezelt és 0o C alatt lett lehűtve a maximális erősség, vágóképesség és éltartás érdekében. Mindazonáltal a markolat az, ami igazán megkülönbözteti e kést a vetélytársaitól. Ez úgy lett megtervezve. hogy kényelmes. erős és könnyen használható legyen. Magja kemény Grivory, ami körülveszi a markolattüskét, és előbukkan mint ujjtámasz és mint jellegzetes ujj-gyűrű. Ez a mag körbe van öntve Kratonnal, ami jobban összenyomódik mint a Grivory, másfelől rendkívül jó, csúszásmentes fogást biztosít.

A biztonság. a kényelem és a gyors hozzáférés érdekében a Steel Tiger egy merev Secure-Ex tokkal rendelkezik, amit rá tudsz akasztani a felszerelésedre, vagy magadnál tudsz tartani a leszerelhető csizma/övcsíptetővel.

Info
Penge hossz
120 mm
Penge vastagság
5 mm
Teljes hossz
222 mm
Article No.
49KST
Similar products