LEICA Ultravid 10x50 HD

Available for order
LEICA Ultravid 10x50 HD
LEICA Ultravid 10x50 HD
LEICA Ultravid 10x50 HD
LEICA Ultravid 10x50 HD
LEICA
1000 g
125 x 178 x 70 mm
3-10 munkanap
944 900 Ft
Bonus point : 94 490 Ft
Details

A 10x50-es Ultravid HD nagy nagyítású kereső.
Kiváló képminősége és 10x-es nagyítása olyan speciális feladatok megoldására teszi alkalmassá. mint a madarak tevékenységének tartós és részletes megfigyelése. vagy az őzbak bírálata. Mérete a tudásához képest kicsi. tömege meglepően alacsony.
Lencséi. melyek között fluoridos lencsetag is található a különleges AquaDura bevonatokat kapták. A Leica az első gyártó volt. mely a távcső vázát magnézium-titán ötvözettel oldotta meg.
Az 50 milliméteres Ultravid távcsövek ideálisak a szürkületben. sötétben történő megfigyeléshez. Az új. nagy felbontású (HD) lencséknek és a Leica AquaDuraTM bevonatnak köszönhetően tökéletesítették a képteljesítményt. jobb lett a megfigyelőképesség még rossz időjárásnál is. A Leica AquaDuraTM bevonat tiszta képet ad még a legviszontagságosabb időjárásánál is. Még a legnagyobb hideg sem árt az Ultravid távcsöveknek. kiváló megfigyelési élményt nyújtanak. Az új élességállító szerkezet nagy teljesítményű teflon korongokkal működik szinte kenés nélkül azért. hogy az élesség beállítása egyenletes és akadálymentes legyen még alacsony. akár -25° C hőmérsékleten is. amikor sok más távcső már használhatatlan. Igen távoli. mozgó témák részletes és alapos megfigyeléséhez igen kiváló távcső.

Leica Hd
A Leica HD a High Definition szó rövidítéséből ered. ami egyet jelent a ma ismert legjobb optikai és mechanikai minőséggel.
Minden HD kiegészítő elnevezéssel jelölt távcső rendelkezik AquaDura™ bevonattal. és különleges. fluorid tartalmú lencséket tartalmaz.
Az élesség állítás még szélsőséges időjárási körülmények között is simán. könnyedén végrehajtható.

Főbb jellemzők:
* 10 x nagyítás
* 50 mm frontlencse
* Dioptria kiegyenlítés
* HDC minden optikai felülete
* Magnézium ház
* Nitrogén töltés

Gyári tartozékok:
* Neonprén nyakpánt
* Lencsevédő kupakok

Similar products