KERSHAW Cryo II. zsebkés

Available for order
KERSHAW Cryo II. zsebkés
KERSHAW Cryo II. zsebkés
KERSHAW Cryo II. zsebkés
KERSHAW Cryo II. zsebkés
Brand
KERSHAW
Type of steel
8Cr13MoV
Material handle
410
Weight
156 g
Lock
Framelock
Tervező
Rick Hinderer
Blade shape
Clip-point
Delivery time
2-4 hét
40 190 Ft
Bonus point : 4 019 Ft
Details

Az Új Kershaw Cryo 20%-kal nagyobb. mint az eredeti díjnyertes. Rick Hinderer által tervezett Cryo. Ez a nagyobb (86 mm hosszú) pengével és SpeedSafe mechanizmussal ellátott klasszikus megjelenésű darab azok számára készült. akik többet követelnek a zsebkésüktől.

A Cryo II. egy klasszikus Rick Hinderer-modell. ami teljes egészében – matt szürke titán-karbo-nitriddel bevont – rozsdamentes acélból készült. Sallangoktól mentes megjelenés. ami hagyja a formát érvényesülni. Az összes többi késéhez hasonlóan ebbe is beépültek azok az éles helyzetben szerzett tapasztalatok. amelyeket Rick tűzoltóként és rohammentősként szerzett. Ez egy masszív kés. ami ugyanakkor esztétikus és jó a fogása is.

A penge biztonságos zárása végett a Cryo II – stabilizált záró elemmel ellátott – erős frame lock szerkezettel rendelkezik. A késen megtalálható a Kershaw SpeedSafe nyitást segítő mechanizmusa is. így egy kézzel is gyorsan és könnyen nyithatjuk. A nyitás indítható a flipperrel és a nyitószemölccsel is.

Habár a Cryo II. egy nagyobb kés. mégis figyelemreméltóan karcsú és – köszönhetően a csíptető kialakításának – kényelmesen és mélyen lapul a zsebben. Legyen nálad rendszeresen egy ideig. és azt gondoljuk. hogy hamarosan nagyra fogod tartani a jó tulajdonságait. Kemény taktikai kinézetet. Hinderer-designt és SpeedSafe-nyitást kapsz. ha megveszed ezt a meglepően alacsony árú Kershaw modellt. ami azért készült. hogy mindenkinek lehessen Hinderer kése.

Info
Penge hossz
86 mm
Penge vastagság
3 mm
Markolat hossz
111 mm
Teljes hossz
197 mm
Article No.
1556TI
Similar products