KERSHAW Cryo Blackwash zsebkés

-11%
Available for order
KERSHAW Cryo Blackwash zsebkés
KERSHAW Cryo Blackwash zsebkés
KERSHAW Cryo Blackwash zsebkés
KERSHAW Cryo Blackwash zsebkés
KERSHAW Cryo Blackwash zsebkés
KERSHAW Cryo Blackwash zsebkés
KERSHAW
8Cr13MoV
410
116 g
Framelock
Rick Hinderer
Clip-point
2-4 hét
37 890 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

33 890 Ft
Begin: 07/02/2024   While stocks last!
Bonus point : 3 389 Ft
Details

A népszerű Kershaw Cryo új fekete kőmosott - Blackwash - felülettel ezennel megjelent sokak örömére.

Ha szerettél volna egy Rick Hinderer kést. de eddig sajnáltad rá a pénzt. akkor most ennek az utolsó kifogásnak is lőttek. A Cryo modell Rick Hinderer és a Kershaw tervező valamint kivitelező mérnökei közötti együttműködés eredménye. Biztosak vagyunk benne. hogy ki fogja elégíteni a Hinderer kések iránti vágyakozásodat. és a tárcádat sem terheli meg.

A Cryo egy klasszikus Rick Hinderer modell. ami teljes egészében rozsdamentes acélból készült és egy különleges fekete kőmosott felületet kapott. Sallangoktól mentes megjelenés. ami hagyja a formát érvényesülni. Az összes többi késéhez hasonlóan ebbe is beépültek azok az éles helyzetben szerzett tapasztalatok. amelyeket Rick tűzoltóként és roham mentősként szerzett. Ez egy masszív kés. ami ugyanakkor esztétikus és jó a fogása is.

A penge biztonságos zárása végett a Cryo – stabilizált záró elemmel ellátott – erős frame lock szerkezettel rendelkezik. A késen megtalálható a Kershaw SpeedSafe nyitást segítő mechanizmusa is. így egy kézzel is gyorsan és könnyen nyithatjuk. A Cryo nyitható flipperrel és nyitószemölccsel is

Mivel valamivel kisebb. mint a Hinderer zsebkések általában. a Cryo kiválóan alkalmas mindennapos hordásra. Legyen nálad rendszeresen egy ideig. és azt gondoljuk. hogy hamarosan nagyra fogod tartani a jó tulajdonságait. Kemény taktikai kinézetet. Hinderer-designt és SpeedSafe nyitást kapsz. ha megveszed ezt a meglepően alacsony árú Kershaw modellt. ami azért készült. hogy mindenkinek lehessen Hinderer kése.

Info
Penge hossz
70 mm
Penge vastagság
2.9 mm
Markolat hossz
95 mm
Teljes hossz
165 mm
Article No.
1555BW
Similar products