KIZLYAR

A cég a nevét arról városról kapta, ahol a cég székhelye van Dagesztán Köztársaságban. Dagesztán emberemlékezet óta ismert a művészet, a művészi fém és famegmunkálás, a fegyverek, szőnyegek, ékszerek tervezésérő és gyártásáról, amelyek különösen gazdag történelemmel rendelkeznek. Hivatalos dokumentumok nyúlnak vissza a 16. és 17. századba a fegyverek előállítása területén.Kizlyar fő tevékenysége a termelés területén, a hideg fegyverek, a kések különböző kategóriái és ajándéktárgyak - kis formátumú eredeti termékek.

A cég minden modelljét, késeket, tőröket és kardokat a kaukázusi mesterek az elmúlt évszázadok hagyományainak megfelelően kézzel készítik.

A gyártás folyamatán a legmodernebb technológiákat ötvözik a hagyományos kézműves alkotásokkal, ami lehetővé teszi, hogy a vásárlók egy egyedülálló remekműhöz jussanak.

A Kizlyar ajánlata igen széles - katonai személyzet, speciális egységek, vadászok, halászok, turisták, konyhai dolgozók, hentesek, de gyűjtők számára is igen kielégítő.

Jellemzően egyszerű megoldások hívei. A tárgy legyen praktikus, megbízható, extrém körülmények között is. A külcsín, az ergonómia sokadrangú, vagy nem is létező szempont.

A cég jelenlegi gyártási köre olyan nagy, hogy megfelelő terméket tud nyújtani minden igénynek és árfekvésnek megfelelően. A Kizlyar cég több mint 100 különböző modell gyárt. A késeken, tőrökön, szablyákon felül, közel 250 modellt kínál külön, egyedi megrendelésre is. A kínálat évről évre bővül.

 

View:
Sort by:
View:
Sort by: