CONDOR

Tökéletesen kidolgozott vitrin kést keresel? - ha igen akkor folytasd a keresést tovább. CONDOR Tool &Knife ugyanis csak olyan késeket készít amelyeket használatra szántak. Karcok? - Tökéletlenségek a kivitelben? - mindez a teljes csomag része. Ön azonban egy tökéletes munkakést kap cserébe.

CONDOR Tool & Knife 1787-ben alakult a németországi Solingenben GEBR WEYESBERG COMAPNY néven. Általuk gyártott kardok, kések és háztartási eszközök Solingent a világ evőeszköz fővárosává tette. A generációk során szükségesnek találták a tevékenységüket más országokra is kiterjeszteni a minőségibb kiszolgálás érdekében. 1964-ben a GEBR WEYESBERG COMPANY megalapította az IMACAS®-t El Salvadorban német korszerű berendezésekkel, de a céget 1980-ban eladták helyi befektetőknek.

A CONDOR Tool & Knife lényegében 2004-ben alakult meg az IMACAS® részeként, hatalmas több mint 58 éves tapasztalattal amelyet elsősorban különböző acél vasalatok készítése közben szerzett. A cég ISO 9001 szabvány szerint tanúsított minőségirányítási rendszerrel rendelkezik mely biztosítja termékei és folyamatai minőségét és a következő szervezeti értékek szerint él: 

Szenvedély, hitelesség, folyamatos fejlesztés, ügyfélközpontúság és társadalmi lelkiismeret

Ha esetleg érdekel a aktuális CONDOR katalógus - KATTINTS IDE.

View:
Sort by:
-25%
CONDOR Bushlore túlélőkés
CONDOR Bushlore túlélőkés
CONDOR Bushlore túlélőkés
CONDOR Bushlore túlélőkés
In stock
39 900 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

29 900 Ft