SPYDERCO Sage zsebkés

SPYDERCO Sage zsebkés
SPYDERCO Sage zsebkés
SPYDERCO Sage zsebkés
SPYDERCO Sage zsebkés
Gyártó
SPYDERCO
Penge hossza
76 mm
Penge anyaga
CPM S30V
Penge vastagsága
3 mm
Markolat anyaga
Carbon Fiber
Markolat hossza
106 mm
Teljes hossza
181 mm
Súlya
91 g
Zárszerkezet
Linerlock
Penge típusa
Clip-point
Szállítási idő
2-4 hét
Származási ország
TAIWAN
67 800 Ft
A vásárlás után járó pontok: 6 780 Ft
Részletek

A Sage jelentése bölcs és tapasztalt. Könnyen beláthatjuk. hogy ez a titulus kísérletezéssel és az erőfeszítések folyamatos növelésével szerezhető meg. Ha ez a definíció alkalmazható valami megfoghatóra. akkor az egy olyan dolog lehet. ami a tapasztalat alapján. valamint a legmagasabb fokú minőségre és megjelenésre való törekvés szellemében készült. Ha ez a dolog egy zsebkés lenne. akkor azt Sage-nek nevezhetjük.

A C123 Sage reprezentálja a Spyderco-nak a késgyártás iránti harminc éves elkötelezettségét. valamint azt a tanulási folyamatot. hogy miként lehet minden lehetőséget megragadva egyre jobb késeket készíteni. Tervünk az. hogy a Sage folderekből egy folyamatosan megjelenő sorozatot kínáljunk. a késgyártók által felvonultatott sokféle zármechanizmussal.

Ez a modell egy elismerés Michael Walker késkészítő felé. amiért hozzájárult a késgyártás fejlődéséhez a LinerLock® (keresztzár) és a kinyitott kést lezáró golyóscsapágyas rögzítő kifejlesztésével. Míg a kést Taiwanon gyártják. addig a simára köszörült pengét az USA-ban készült CPM-S30V acélból. A penge köpper szövésű karbonszálból készült nyéllel és LinerLock-kal egészül ki. A Sage közepes nagyságú összecsukható késként van besorolva. a pengéje simára köszörült. éle egyenes. A kényelmes és ergonomikus karbonszálas nyél vibráló hatású a gyártás során összekötött sokszínű szálaknak köszönhetően. A szövedék mélyre fut; barázdákat és mintákat alkot. amelyekhez mintegy odatapad a tenyér markolás és vágás közben. Egy merev drótcsíptető révén a kést bal- és jobb oldalon is hordhatjuk.

Hasonló termékek