SPYDERCO Para-Military 2

SPYDERCO Para-Military 2
SPYDERCO Para-Military 2
SPYDERCO Para-Military 2
SPYDERCO Para-Military 2
Gyártó
SPYDERCO
Penge hossza
87 mm
Penge anyaga
CPM S30V
Penge vastagsága
3.5 mm
Markolat anyaga
G-10
Markolat hossza
122 mm
Teljes hossza
210 mm
Súlya
106 g
Zárszerkezet
Compression lock
Penge típusa
Clip-point
Szállítási idő
3-7 munkanap
Származási ország
USA
66 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 6 690 Ft
Részletek

Miért változtassunk valamin. ami működik? Azért. mert a Spyderco a C.Q.I.. a Folyamatos Minőségi Fejlesztés elvét alkalmazza. Ha finomítani és fejleszteni tudjuk egy meglévő modell ergonómiáját vagy vágó teljesítményét. akkor azt meg is tesszük.

A 2010-es Para-Military2 több módosítást is hordoz a klasszikus verzióhoz képest. A G-10 markolat a végén keskenyebb lett. miáltal javult az ergonómiája. A markolat és a penge körvonala rövidebb lett: eltávolítottuk azokat a szögleteket. amelyek összezárt állapotban kényelmetlennek bizonyultak. A kés egy Compression Lock zárral. valamint egy bal- és jobbkezesek számára is megfelelő. négyféle módon rögzíthető csíptetővel van ellátva. A csíptető heggyel fel- és lefelé. valamint a bal és a jobb oldalon való hordást is lehetővé tesz. emellett mélyebben helyezkedik el a zsebben. Megtartottuk a nagy teljesítményű. CPM S30V acélból készült egyenes bevezető élű pengét. de megnyújtottuk a hegyét. A recézés mind a penge hátán. mind az ujjvájatban nagyobb felületet kapott. Az új tengelycsapágyazási megoldás a nyitást-zárást folyamatossá. az illesztéseket pedig még precízebbé teszi. A nagyobb zsinórlyuk többféle hordási lehetőségeket biztosít.

A teljes konstrukció finomításai lehet. hogy nem drasztikusak. vagy éppen szemmel nem is láthatóak. Ugyanakkor ezen a modellen – a mintázott G-10 markolattól kezdve a CPM S30V acélból készült egyenes köszörülésű pengéig – minden élesebb. finomabb. garantáltan nagyobb teljesítményű és kényelmesebb.

Hasonló termékek