Kategóriák
Hírek
2019.06.05 23:12
2019.05.13 0:02
2019.04.19 0:32
Hírlevél
KÖVESS MINKET!
Hidegfém Facebook Hidegfém Twitter Hidegfém Instagram Hidegfém Google+
Hidegfém YouTube Hidegfém Pinterest Hidegfém VK
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Hidegfém - Házozszállítás

Fogyasztó Barát

Tanúsítvány
SSL Certificate
Partnereink
Termék részletek


SPYDERCO Manix 2 Black Lightweight

SPYDERCO Manix 2 Black Lightweight
  • SPYDERCO Manix 2 Black Lightweight

Termék ára
38 055 Ft
Gyártó
SPYDERCO
Penge hossza
86 mm
Penge anyaga
CTS BD1
Penge vastagsága
3.2 mm
Markolat anyaga
FRCP
Teljes hossza
204 mm
Súlya
85 g
Zárszerkezet
Ball bearing
Penge típusa
Clip-point
Szállítási idő
2-4 hét
Cikkszám
C101PBK2
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

A Manix2 Lightweight lelke a CTS BD1 rozsdamentes acélból készült egyenes bevezető élű penge. Ennek falevélre hasonlító formája észrevétlenül megy át a markolat vonalaiba. miközben a mutatóujjnak egy bemélyedést. a hüvelykujjnak pedig egy kisebb rámpát nyújt. Ezeken a részeken recézés található. ami kiemelkedő jelentőségű. mivel biztossá teszi a markolást és megkönnyíti az előrébb fogást. hogy jobban kontrollálhassuk az aprólékos vágó feladatokat. A 14 mm átmérőjű lyuk a pengén a Spyderco védjegye. ami gyorssá és határozottá teszi az egykezes nyitást – mindkét kézzel.

A Manix 2 Lightweight fröccsöntött FRCP markolata a Spyderco markáns kétirányú mintázatával van ellátva. ami bármilyen körülmények között szilárddá teszi a fogást. A könnyű FRCP markolat jelentősen lecsökkenti a kés súlyát: ez mindössze 85 g. ami 42 százalékkal kevesebb. mint a G-10 markolatú Manix2 súlya. Egy átszerelhető drótcsíptető révén a kés kényelmesen hordható – heggyel fölfelé – a bal és jobb oldalon is. A jókora zsinórlyuk lehetővé teszi késdísz vagy zsinór csatlakoztatását.

A pengét és a markolatot a Spyderco szabadalmazott golyós zára (Ball Bearing Lock) kapcsolja össze. Ez az erős zár egy csapágygolyóból áll. ami egy érdes felületű és tartós polimer házban helyezkedik el. Amikor a penge nyitva van. egy rugós acéldugattyú a csapágygolyót előre tolja. így az beékelődik a pengén lévő rámpa és a markolat acél betétjében található „üllő” közé. Hátrafelé húzva a golyót. oldjuk a zárat. és könnyen becsukhatjuk a pengét. Eközben ujjaink biztonságos távolságban maradnak az éltől. A golyós zár elegáns. erős. könnyen kezelhető. és – a kés többi részéhez hasonlóan – mindkét kézzel egyformán jól használható.

Webáruház készítés