SMITH Precision Sharpening System Kit

SMITH Precision Sharpening System Kit
SMITH Precision Sharpening System Kit
SMITH Precision Sharpening System Kit
SMITH Precision Sharpening System Kit
Gyártó
SMITH'S
Szállítási idő
2-4 hét
20 858 Ft
Részletek

A Smith's Precision Sharpening Kit egy kiváló minőségű; jól összerakott és nagyon hatékony készlet. Egy ideje már folyik a tesztelése. és elmondható róla. hogy a Lansky termékek ragyogó riválisa.

Tényleg nagyon szerethető. mert annyira hatékony. hogy késeinket pillanatok alatt borotvaélessé varázsolhatjuk a segítségével. Használata nagyon egyszerű és pontosan olyan köveket tartalmaz. amilyenekre szükségünk lehet. A készlet fenőolajat is tartalmaz. és mindez bele van csomagolva egy praktikus dobozba.

A sárga színű egy gyémántporos kő. ami. eltávolítva a felesleges darabkákat és sérüléseket. élessé teszi a pengét. Ezután a vörös kővel elvégezhetjük a sorjamentesítést. és így kialakíthatjuk a végső. borotvaszerű élt. A kék kő fogazott penge élezésére való. emellett tip-top állapotban tarthatjuk vele a késeinket.

A Smith cégnek is az a meggyőződése. hogy semmi nem veszélyesebb egy életlen késnél. mivel az ilyennel az ember erőlteti a vágást. majd jól megsérti vele magát. Ezért érdemes hetente egyszer elvégezni egy kis karbantartást. hogy megtartsuk a jó éleket. és ezáltal pengéink egészségét. Rendszeres karbantartás mellett valószínűleg csak a piros kőre lesz szükségünk. hogy visszaadjuk pengéink szuper élét.

Adatok
Hasonló termékek
-8%
5 100 Ft
7 100 Ft
6 700 Ft