KERSHAW Cryo II. zsebkés

Rendelhető
KERSHAW Cryo II. zsebkés
KERSHAW Cryo II. zsebkés
KERSHAW Cryo II. zsebkés
KERSHAW Cryo II. zsebkés
Gyártó
KERSHAW
Penge anyaga
8Cr13MoV
Markolat anyaga
410
Súlya
156 g
Zárszerkezet
Framelock
Tervező
Rick Hinderer
Penge típusa
Clip-point
Szállítási idő
2-4 hét
Bruttó 40 190 Ft
A vásárlás után járó pontok: 4 019 Ft
Részletek

Az Új Kershaw Cryo 20%-kal nagyobb. mint az eredeti díjnyertes. Rick Hinderer által tervezett Cryo. Ez a nagyobb (86 mm hosszú) pengével és SpeedSafe mechanizmussal ellátott klasszikus megjelenésű darab azok számára készült. akik többet követelnek a zsebkésüktől.

A Cryo II. egy klasszikus Rick Hinderer-modell. ami teljes egészében – matt szürke titán-karbo-nitriddel bevont – rozsdamentes acélból készült. Sallangoktól mentes megjelenés. ami hagyja a formát érvényesülni. Az összes többi késéhez hasonlóan ebbe is beépültek azok az éles helyzetben szerzett tapasztalatok. amelyeket Rick tűzoltóként és rohammentősként szerzett. Ez egy masszív kés. ami ugyanakkor esztétikus és jó a fogása is.

A penge biztonságos zárása végett a Cryo II – stabilizált záró elemmel ellátott – erős frame lock szerkezettel rendelkezik. A késen megtalálható a Kershaw SpeedSafe nyitást segítő mechanizmusa is. így egy kézzel is gyorsan és könnyen nyithatjuk. A nyitás indítható a flipperrel és a nyitószemölccsel is.

Habár a Cryo II. egy nagyobb kés. mégis figyelemreméltóan karcsú és – köszönhetően a csíptető kialakításának – kényelmesen és mélyen lapul a zsebben. Legyen nálad rendszeresen egy ideig. és azt gondoljuk. hogy hamarosan nagyra fogod tartani a jó tulajdonságait. Kemény taktikai kinézetet. Hinderer-designt és SpeedSafe-nyitást kapsz. ha megveszed ezt a meglepően alacsony árú Kershaw modellt. ami azért készült. hogy mindenkinek lehessen Hinderer kése.

Adatok
Penge hossz
86 mm
Penge vastagság
3 mm
Markolat hossz
111 mm
Teljes hossz
197 mm
Cikkszám
1556TI
Hasonló termékek