EXTREMA RATIO Fulcrum II T

Rendelhető
EXTREMA RATIO Fulcrum II T
EXTREMA RATIO Fulcrum II T
EXTREMA RATIO Fulcrum II T
EXTREMA RATIO Fulcrum II T
Gyártó
EXTREMA RATIO
Penge anyaga
N690Co
Markolat anyaga
Aluminium
Súlya
204 g
Zárszerkezet
Lockback
Penge típusa
Tanto
Szállítási idő
2-4 hét
Származási ország
Olaszország
Bruttó 159 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 15 990 Ft
Részletek

Ezek a katonai előírások szerint készült folderek – némi túlzással – azért lettek kifejlesztve. hogy helyettesesítsenek egy fixpengés kést. Ennek a célnak az elérése érdekében az Extrema Ratio kizárólag a legkeményebb. legvastagabb anyagokat használta fel. továbbá egy nagyon biztonságos. alaposan tesztelt zárszerkezetet. a hátsózárat (back lock). A maximális biztonság érdekében. azaz. hogy miközben használjuk a kést. lecsökkenjen a penge véletlenszerű becsukódásának esélye. a kés fel van szerelve egy ahhoz hasonló biztonsági szerkezettel. mint amilyen egy nem automata puskán található. Amikor a kés zárva van. a szerkezet lecsökkenti annak kockázatát. hogy a kés kinyíljon. és megsértse használóját. a rendőrt vagy katonát.
A kés minden része rendkívül precíz CNC-megmunkálással készül. az összeállítást. az ellenőrzést és az élezést szakavatott mesteremberek végzik. A penge anyaga N690 kobalt-tartalmú. igen jó minőségű rozsdamentes acél. kiváló vágó és élezési tulajdonságokkal.

A penge sima köszörülésű. keménysége 58 HRC. A markolat fekete. anodizált Anticorodalból készül. ez egy alumínium-fajta. ami nagyon erős és ellenáll a korróziónak. A markolat végén egy edzett. N690-ből készült hatékony üvegtörő található. Minden csavar. szegecs és a csíptető polírozott rozsdamentes acélból készült. A penge. a zár emelője és a markolattüske Testudo bevonattal van ellátva. ami rendkívül jól ellenáll a kopásnak és az oxidálódásnak.

Adatok
Penge hossz
95 mm
Penge vastagság
6 mm
Teljes hossz
220 mm
Cikkszám
0152-BLK
Hasonló termékek