CRKT M21-14DSFG Speciel Forces bicska

CRKT M21-14DSFG Speciel Forces bicska
CRKT M21-14DSFG Speciel Forces bicska
CRKT M21-14DSFG Speciel Forces bicska
CRKT M21-14DSFG Speciel Forces bicska
Gyártó
CRKT
Penge hossza
98 mm
Penge anyaga
8Cr14MoV
Penge vastagsága
3.5 mm
Markolat anyaga
G-10
Teljes hossza
235 mm
Súlya
173 g
Zárszerkezet
Linerlock
Tervező
Kit Carson
Penge típusa
Drop-point
Szállítási idő
2-4 hét
38 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 3 890 Ft
Részletek

A Carson-féle CRKT Special Forces G10 M21™ modellek fejlesztése közben nyilvánvalóvá vált. hogy a sivatagi környezetben szolgáló koalíciós erők részéről is igény mutatkozik ezekre a késekre. Számukra készül ez a változat; a sivatag színéhez illeszkedő sárgásbarna pengével és markolattal.

A Nagy Kutya becenevű M21-14DSFG G10 egy sokoldalú. erős kés. Súlya 156 g. pengéje 98 mm hosszú. és jókora hassal rendelkezik. A markolat nagyméretű. a végén markolatgomb található.

A fekete színű taktikai változathoz hasonlóan ennek a késnek is különleges a formája. A design a Carson SF sorozat azon jellemzőinek kombinációját nyújtja. amelyeket a hadsereg beszerző specialistái kértek. A kés kombó élű: egyik része sima. a másik szabadalmazott Veff™-fogazásból áll. A nyitott felépítés lehetővé teszi két Carson-flipper használatát. amelyek együttesen egy teljes keresztvasat alkotnak. ami a mai napig is ritkaságszámba megy a folderek között.

A penge és a nyélburkolat színe tükröződésmentes sivatagi sárgásbarna. A prémium minőségű 8Cr14MoV rozsdamentes acél titán-nitrid bevonattal van ellátva a maximális rozsdaállóság végett. A pengén megtalálható a szokásos kettős. érdes felületű nyitószemölcs – Kit Carson védjegye. Az egykezes nyitás gyors és sima.

A markolat nyílt InterFrame szerkezetű. Alkotórészei: sivatagi sárgásbarna színű G10 panelek és rozsdamentes acélból készült recézett linerek. A G10 kedvelt anyag agresszív mintázata és hőszigetelő jellege miatt. Utóbbi révén a markolat forróságban hűvösebb. hidegben pedig melegebb. mint a fém.

A kés további jellemzője a CRKT exkluzív és szabadalmazott AutoLAWKS zára. ami automatikusan átváltoztatja a kést fixpengéssé. amikor a pengét kinyitjuk és lezárjuk.

A sorozat darabjain csíptető is található. aminek segítségével a kés négyféleképpen rögzíthető az övön vagy a hevedereken: heggyel fel és le. illetve bal vagy jobb oldalon. Figyelem. ezeket a késeket ne hordjuk heggyel felfelé a zsebben!

Adatok
Hasonló termékek