COLD STEEL Steel Tiger

COLD STEEL Steel Tiger
COLD STEEL Steel Tiger
COLD STEEL Steel Tiger
COLD STEEL Steel Tiger
COLD STEEL Steel Tiger
COLD STEEL Steel Tiger
Gyártó
COLD STEEL
Penge hossza
127 mm
Penge anyaga
AUS 8A
Penge vastagsága
5 mm
Markolat anyaga
Kray-Ex
Teljes hossza
248 mm
Súlya
142 g
Tok anyaga
Secure-Ex
Szállítási idő
10-12 munkanap
29 950 Ft

A Cold Steel mindig is azt állította. hogy a karambit egy speciális kés; különleges. ám erősen behatárolt felhasználási lehetőséggel. Ugyanakkor igen népszerű. ezért válaszként a sok vásárlói kérésre büszkén mutatjuk be a Steven Likarich egyedi késkészítő segítségével elkészült Steel Tigert. ennek az ősi indonéz késnek a Cold Steel általi interpretációját.

A Steel Tiger rendelkezik a klasszikus karambit összes jó tulajdonságával. amelyeket modern formával és anyagokkal egyesít. és mindenekfelett nagyon kedvező áron kínáljuk.

A szélesen ívelt. szépen polírozott. elvékonyodóra köszörült. AUS 8A rozsdamentes acélból készült penge vákuumban hőkezelt és 0o C alatt lett lehűtve a maximális erősség. vágóképesség és éltartás érdekében. Mindazonáltal a markolat az. ami igazán megkülönbözteti e kést a vetélytársaitól. Ez úgy lett megtervezve. hogy kényelmes. erős és könnyen használható legyen. Magja kemény Grivory. ami körülveszi a markolattüskét. és előbukkan mint ujjtámasz és mint jellegzetes ujj-gyűrű. Ez a mag körbe van öntve Kratonnal. ami jobban összenyomódik. mint a Grivory. másfelől rendkívül jó. csúszásmentes fogást biztosít.

A biztonság. a kényelem és a gyors hozzáférés érdekében a Steel Tiger egy merev Secure-Ex tokkal rendelkezik. amit rá tudsz akasztani a felszerelésedre. vagy magadnál tudsz tartani a leszerelhető csizma/övcsíptetővel.

Adatok