BÖKER Blackwood Pimpsqueak bicska

BÖKER Blackwood Pimpsqueak bicska
BÖKER Blackwood Pimpsqueak bicska
BÖKER Blackwood Pimpsqueak bicska
BÖKER Blackwood Pimpsqueak bicska
Gyártó
BÖKER
Penge hossza
66 mm
Penge anyaga
CPM S35VN
Penge vastagsága
4 mm
Markolat anyaga
Canvas Micarta / Titán
Teljes hossza
158 mm
Súlya
134 g
Zárszerkezet
Framelock
Tervező
Neil Blackwood
Penge típusa
Drop-point
Szállítási idő
3-7 munkanap
93 900 Ft
Részletek

Büszkén mutatjuk be – egyedi együttműködéseink keretében – az első Neil Blackwood-féle Böker zsebkést. ami a Minx-szel lezárult sorozat folytatója. A Pimpsqueak sikeresen ellenáll a beskatulyázási kísérleteknek. A nézőponttól függően egyaránt lehet az ismert „legkisebb nagy kés”. vagy a „legnagyobb kis kés”. A penge és a markolat szélessége – csakúgy. mint az anyagok vastagsága –. egy valódi taktikai zsebkés jellemzői. ugyanakkor a kés teljes hossza és arányai inkább a kicsi és kompakt kések kategóriájának felelnek meg.

A masszív titán lemezek külső fele zöld színű vászonmicarta paneleket hordoz. belül pedig egy rendkívül erős framelock (keretzár) mechanizmust alkotnak. Ugyanígy micartából készül a markolat távtartója is. ami a markolat végén hátúszóhoz hasonlóan kiemelkedik. A penge szép vonalát kihangsúlyozza a feltűnő kétféle felület. A mesterműhöz a nagy teljesítményű S35VN acélt választottuk. amelynek különlegessége a nióbium. mint ötvöző anyag.

További extra jellemző. hogy a csíptető a kés teljes körvonalát visszatükrözi. Egy legendás késműves tervein alapuló nagyszerű kés. ami inspirálni fogja a gyűjtőket és a felhasználókat is.

Hasonló termékek
-6%
86 900 Ft
81 900 Ft
-4%
196 900 Ft
189 900 Ft